چهار تیم راه یافته به مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتسال کارکنان و اساتید جام دکتر بهادری، مشخص شدند

تیم های فوتسال مرکز قلب، بیمارستان امیراعلم، بیمارستان امام خمینی (ره) الف و مدیریت حراست به مرحله نیمه نهایی لیگ کارکنان و اساتید دانشگاه راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، مسابقات لیگ فوتسال کارکنان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 98، با شرکت 18 تیم در حال برگزاری است که در مرحله یک چهارم نهایی با برگزاری 4 دیدار ادامه یافت.
این رقابت ها پنجشنبه 3 بهمن 98 در سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید چمران، برگزار و تیم های مرکز قلب، بیمارستان امیراعلم، بیمارستان امام خمینی (ره) الف و حراست با شکست حریفان خود به مرحله نیمه نهایی مسابقات راه پیدا کردند.
اداره مسابقات و تیم های ورزشی مدیریت تربیت بدنی، نتایج مسابقات مرحله یک چهارم نهایی لیگ فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی را به شرح زیر اعلام کرد:

مرکز قلب (2) _ دانشکده دندانپزشکی (0)
بیمارستان امیراعلم (3) _ بیمارستان شریعتی (2) در ضربات پنالتی
بیمارستان امام خمینی (ره) الف (3) _ بیمارستان رازی (0)
مدیریت حراست (5) _ معاونت دانشجویی (1)
توضیح اینکه تیم های راه یافته به مرحله بعد باید با آمادگی کامل و حداقل 20 دقیقه قبل از شروع مسابقه، در سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید چمران حضور داشته باشند.
خبرنگار: فتحعلی زاده
عکس: آرشیو