کارانه خردادماه پزشکان پرداخت شد

مدیر امور مالی دانشگاه از پرداخت کارانه پزشکان و پرسنل خبر داد.

به گزارش مدیریت امور مالی دانشگاه، آزاده چترروز مدیر امور مالی با اعلام پرداخت کارانه خردادماه پزشکان گفت: کارانه خردادماه پزشکان امروز به‌حساب آنها واریز شد.
وی در خصوص کارانه پرسنل گفت: کارانه تیرماه پرسنل و رزیدنت‌های دانشگاه نیز فردا چهارشنبه 24 آذرماه پرداخت خواهد شد.
مدیر امور مالی دانشگاه تصریح کرد: با تمام محدودیت‌های نقدینگی دانشگاه و مطالبات معوق از سازمان‌های بیمه‌گر به دستور رییس دانشگاه و در راستای پرداخت کارانه، اقدام به تجمیع منابع موجود در دانشگاه کردیم.
وی با بیان اینکه میزان مطالبات از سازمان‌های بیمه‌گر بالغ‌ بر هزار میلیارد تومان است اظهار داشت: در تلاشیم تا با دریافت مطالبات از سازمان‌های بیمه‌گر، بتوانیم بخشی از بدهی‌های دانشگاه اعم از شرکت‌ها، نیروی انسانی و سایر موارد را تسویه کنیم.
خبر: باقرزاده