کارگاه آشنایی با شورای انضباطی دانشگاه ویژه نودانشجویان دانشکده توانبخشی برگزار شد

شورای انضباطی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آشنایی با شیوه نامه انضباطی دانشگاه را ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشکده توانبخشی به صورت آنلاین برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه 5 دی ماه 1401 از ساعت 14 تا 15:30 با تدریس بهزاد قبادی مجد کارشناس شورای انضباطی به صورت مجازی در محیط اسکای روم معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
در این کارگاه مجازی، شیوه نامه و آیین نامه جدید انضباطی مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به نودانشجویان آموزش داده شد و در انتهای کارگاه، جلسه پرسش و پاسخ و رفع ابهامات دانشجویان پیرامون قوانین و مقرارات انضباطی برگزار شد و مهندس میرغنی سید صومعه دبیر شورای انضباطی دانشگاه به سوالات دانشجویان پاسخ داد.
توضیح اینکه، این کارگاه ها هرساله با ورود نودانشجویان به دانشگاه و باهدف آشنایی دانشجویان جدید با موارد مهم آئین نامه و شیوه نامه انضباطی، برای پیشگیری از تخلفات دانشجویی در سطح دانشگاه و آشنا شدن دانشجویان به حقوق خود، برگزار می شود.

کامران محمدیان

کامران محمدیان