کارگاه آموزشی با عنوان 'رهنمودهای غذایی ایران ' برای کارکنان آب و فاضلاب شهرستان اسلامشهر
واحد بهداشت خانواده (بهبود تغذیه جامعه) شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر کارگاه آموزشی را با عنوان 'رهنمودهای غذایی ایران' برای کارکنان سازمان آب و فاضلاب شهرستان برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این کارگاه که چهارشنبه دوم بهمن ۹۸ برگزار شد سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه از هرم مواد غذایی بهعنوان راهنمایی برای برنامهریزی غذایی نام برد و گفت: هرم راهنمای غذایی از ۵ گروه مواد غذایی تشکیل و شکل آن به نحوی ترسیمشده است که قاعده یا پایین آن را گروه نان و غلات بهعنوان بزرگترین قسمت از هرم را تشکیل میدهد. گروههای بعدی گروه سبزیها و سپس گروه میوهها هستند. گروه سبزیها قسمت بزرگتری نسبت به گروه میوهها را تشکیل میدهد و نشانگر این است که میزان سهم موردنیاز روزانه از گروه سبزیها بیشتر از گروه میوهها است.
وی در ادامه افزود: گروه شیر و لبنیات و گروه گوشت و حبوبات در طبقه بالایی قرار دارند و میزان سهم آنها در برنامه غذایی روزانه کمتر از گروههای پایینتر است، هرچند که این دو گروه از اهمیت زیادی در برنامه غذای روزانه برخوردار هستند. در رأس هرم که بخش کوچکی را تشکیل میدهد چربیها، روغنها و شیرینیها قرار دارند که این بدان معنی است که میزان مصرف این مواد غذایی بایستی به کمترین حد رسانده شود.
فهیمی در پایان اظهار داشت برای تنظیم رژیم غذایی روزانه و میزان مصرف غذا از هر گروه غذایی از اصطلاحی به نام (واحد یا سهم) استفاده میشود.
خبر: زینب ایمانی
عکس: یونس بیاتی
ارسال به دوستان