کارگاه آنلاین روانشناختی «سفر به دنیای درون» ویژه دانشجویان و همتایاران برگزار می شود

مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی فرهنگی، ششمین کارگاه روانشناختی ویژه دانشجویان و همتایاران سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران را با عنوان سفر به دنیای درون (جلسه اول) برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، جلسه اول از کارگاه «سفر به دنیای درون» از مجموعه کارگاه های روانشناختی ویژه دانشجویان و همتایاران سلامت روان دانشگاه، روز چهارشنبه 3 آذر 1400 و از ساعت 17:30 تا 19 با تدریس مجید مردی روانشناس و درمانگر مرکز مشاوره برگزار خواهد شد.
در این کارگاه موضوعاتی از قبیل: آشنایی با احساسات اولیه و راه های مواجهه و گریز با آن و همچنین مشکلات روانشناختی ناشی از نپرداختن به احساسات، مطرح و بررسی خواهد شد.
شرکت برای عموم آزاد و رایگان بوده و علاقه مندان برای شرکت در این کارگاه می توانند در زمان اعلام شده به رسانه صوتی و تصویری دارالفنون معاونت دانشجویی فرهنگی به نشانی اینجا مراجعه و از طریق گزینه مهمان وارد شوند.
برای دریافت پوستر کارگاه، اینجا کلیک کنید.

کامران محمدیان

کامران محمدیان