کارگاه توانمندسازی شاغلین روابط عمومی دانشگاه با موضوع فتوشاپ برگزار می شود

روابط عمومی دانشگاه با همکاری مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور کارگاه توانمندسازی شاغلین روابط عمومی دانشگاه را با موضوع فتوشاپ برگزار می کند.

روابط عمومی دانشگاه با همکاری مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور به‌منظور تقویت بنیه تکنیکی روابط عمومی و شناخت روش‌های گرافیکی و ایجاد جلوه‌های ویژه با استفاده از جدیدترین فن‌آوری‌های ارتباطی و اطلاع‌رسانی کارگاهی را از یکشنبه 19 خرداد 98 تا یکشنبه 6 مرداد 98 به مدت 32 ساعت در 8 جلسه 4 ساعته از ساعت 8:30 تا 13 برگزار می‌کند.
 هزینه شرکت در این کارگاه برای هریک از کارکنان 127000 تومان و ظرفیت کارگاه 30 نفر است.
 متقاضیان می‌توانند در صورت تمایل مبلغ یادشده را به‌حساب غیرقابل‌برداشت غیردرمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با شماره‌حساب 2761900442 با کد شناسه 61259 واریز کنند و اصل فیش واریزی همراه با فرم ثبت‌نام را به سرکار خانم بیگی در مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور واقع در خیابان ایتالیا، پلاک 74، طبقه اول تحویل دهند.
تلفن تماس 88992764

مهدی  گلپایگانی