کارگاه های آموزشی تفسیر رادیو گرافی قفسه سینه برگزار می شود

انجمن علمی دانشجویی مدیکیشن دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه‌های آموزشی تفسیر رادیوگرافی قفسه سینه را در فضای مجازی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، سلسله کارگاه‌های آموزشی تفسیر رادیوگرافی قفسه سینه(Chest X-Ray)  از 15 شهریور 1401 ساعت 21 هر دو هفته یکبار به مدت یک ماه، با حضور دکتر رسول علیان نژاد، عضو هیئت علمی گروه ریه بیمارستان شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت مجازی، برگزار می شود.
دانشجویان علاقه مند به شرکت در این کارگاه های آموزشی می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از برنامه برگزاری کارگاه به کانال تلگرامی اینجا مراجعه کنند.
توضیح اینکه، این کارگاه ها ویژه مقاطع استاجری پزشکی به بالا است و این گروه بیشترین بهره را خواهند برد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان