کسب دو مدال برنز انفرادی تیم آمادگی جسمانی بانوان در مسابقات کارکنان دولت استان تهران

تیم آمادگی جسمانی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش بانوان، موفق به کسب دو مدال برنز انفرادی مسابقات کارکنان دولت در سطح استان تهران شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، در این مسابقات که با حضور 10 تیم از وزارتخانه ها و سازمان‌های مختلف دولتي استان تهران روز سه شنبه 2 بهمن 97 در مجموعه ورزشی هما برگزار شد، ساناز عمادیان بازیکن رده سنی سوم دانشگاه و طاهره فدایی بازیکن رده سنی اول موفق به کسب مدال برنز این رقابت ها شدند.
توضیح اینکه، اعضای تیم آمادگی جسمانی دانشگاه را ساناز عمادیان و فاطمه شریف نتاج بائی از مرکز قلب تهران، طاهره فدایی از مرکز طبی کودکان، مریم ملایجردی از بیمارستان بهرامی، فروزان ملک از مدیریت تربیت بدنی و زهرا معصومی از بیمارستان امام خمینی (ره) تشکیل داده و مرضیه طالبی مربیگری و مژده سالاروند سرپرستی تیم را در این مسابقات بر عهده داشتند.
خبرنگار: معصومه فتحعلی زاده

فرزاد  سلطانپور