گزارشی از فعالیت‌های هفته پویش ملی مبارزه با سرطان در شهرستان اسلامشهر

کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر خلاصه‌ای از فعالیت‌های این واحد در هفته پویش ملی مبارزه با سرطان سال ۱۴۰۱ ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، معصومه مهدی پور در این خصوص گفت: با توجه به پیش‌بینی فعالیت‌ها و برنامه‌هایی به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان (۱۵-۸ بهمن ۱۴۰۱) بیش از ۸۰ برنامه آموزشی برای بیش از ۱۶۸۰ نفر شرکت‌کننده اعم از سفیران سلامت، معلمین مدارس، دانش آموزان، والدین، بسیجیان با موضوعات مرتبط با تغذیه سالم و پیشگیری از سرطان و غیره برگزار شد.
 برگزاری جشنواره غذای سالم و برنامه‌های ورزشی در مدارس و برنامه غربالگری کانسر کولون، انجام پاپ اسمیر برای غربالگری و معاینه brest برای مراجعین و کارکنان یکی از مدارس از دیگر برنامه‌های این هفته بود که انجام شد.
وی  همچنین از ارسال  مطالب آموزنده و کلیپ‌های مرتبط با موضوع نیز در گروه‌های سفیران سلامت و گروه‌های خودیار گفت.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی