• تاریخ انتشار : 1400/01/25 - 16:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2256
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

بازدید رئیس دانشگاه از پروژه 250 تختی مرکز طبی 2

دکتر کریمی: ساخت و راه اندازی مرکز طبی 2، مصداق روحیه ازخودگذشتگی، چابکی و امیدواری حقیقی است

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه و هیئت همراه با حضور در پروژه مرکز طبی 2، در زمینه تمهیدات لازم راه‌اندازی این مرکز بحث و تبادل‌نظر کردند.

فیلم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست چهارشنبه 25 فروردین 1400، رئیس دانشگاه، تقارن نشست هم‌اندیشی راه‌اندازی مرکز طبی 2 با ماه مبارک رمضان را به فال نیک گرفت و گفت: هم‌زمان با نخستین روز ماه رمضان، راه‌اندازی این پروژه با جدیت آغازشده است. در این سال‌ها که بخشی برای اطفال ساخته نشده؛ امیدواریم نتیجه این کار خیر، به کودکان بیمار که قشر ضعیف جامعه هستند بازگردد.

قدردانی رئیس دانشگاه از  خیر پروژه مرکز طبی2

دکتر کریمی با قدردانی از تلاش‌های مهندس مطهری نیکوکار این پروژه گفت: از نخستین نشستی که با مهندس مطهری داشتم؛ 2 سال می‌گذرد و با توجه به تجربه‌ای که در ساخت‌وساز بیمارستان دارم؛ فکر نمی‌کردم این پروژه با این سرعت به سرانجام برسد. ولی امروز باروحیه ازخودگذشتگی و چابکی که مهندس مطهری در کاردارند، این پروژه باوجود موانع بسیار،  برای راه‌اندازی آماده می‌شود.

پیگیری‌های مدیر امور مالی و حل موانع پیش روی پروژه

رئیس دانشگاه، از پیگیری‌های چترروز مدیر مالی دانشگاه تشکر کرد و گفت: یکی از موانع قانونی پیش روی این پروژه، نحوه ارتباط مهندس مطهری با دانشگاه بود که با تلاش و پیگیری های مستمر خانم چترروز و همکارانشان، امکان این همکاری فراهم شد.

امیدوار کردن، گول زدن نیست

دکتر کریمی راه‌اندازی مرکز طبی 2  را در شرایط کرونایی و درحالی‌که پیام‌های ناامیدکننده بسیار است؛ مصداق امیدواری حقیقی دانست و گفت: آماده شدن این پروژه ظرف مدت 2 سال، نمونه‌ای از فواید امیدواری است و می‌تواند قابل‌توجه کسانی باشد که معتقدند در شرایط ناامیدی، امیدوار کردن زیاد، گول زدن است.

دانشگاه با انگیزه و به سرعت به تعهدات خود عمل می کند

رئیس دانشگاه بابیان اینکه اکنون نوبت دانشگاه است که باانگیزه و به‌سرعت، به تعهدات خود در تأمین نیروی انسانی و تجهیزات و... عمل کند افزود: باتوجه به اینکه ماه‌های پایان کار دولت است؛ ممکن است برخی، کار را زمین بگذارند. ولی ما در دانشگاه این کار را نمی‌کنیم و دانشگاه را خانه خود می‌دانیم و معتقدیم باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم و با همان سرعتی که مهندس مطهری در ساخت پروژه داشتند؛ مراحل راه‌اندازی بیمارستان را تکمیل کنیم.


راه‌اندازی مرکز طبی2، بااراده و انگیزه قوی
دکتر کریمی مرکز طبی 2 را نمونه‌ای از خدمت ناب بیان کرد و گفت: خدمتی که در این مرکز، در جنوب شهر تهران ارائه می‌شود؛ خدمت ناب است و هیچ شبهه ای ندارد و از همه همکاران دانشگاه می‌خواهم کمک کنند این پروژه زودتر وارد چرخه خدمت‌رسانی شود. من تجربه راه‌اندازی مرکز قلب رادارم و می‌دانم که راه افتادن این مرکز فقط اراده و انگیزه قومی می‌خواهد که همکاران این پروژه از چنین روحیه‌ای برخوردارند.

قدردانی رئیس دانشگاه از دکتر اعتمادیان و مجریان پروژه

رئیس دانشگاه، از دکتر اعتمادیان و مهندسان مجری پروژه  تشکر کرد و گفت: دکتر اعتمادیان به‌عنوان ارتباط‌دهنده دانشگاه و مهندس مطهری و  همچنین مجریان پروژه زحمات بسیاری کشیدند که از صمیم قلب از همه آنان تشکر می‌کنم.

پیش‌بینی دانشگاه در تأمین موارد موردنیاز راه‌اندازی مرکز طبی 2
دکتر کریمی با اشاره به تأمین دیگر موارد ضروری راه‌اندازی پروژه گفت: برای تأمین دستگاه سی‌تی‌اسکن در حال پیگیری هستیم. برای نیروی انسانی پزشک و غیرپزشک نیز درحال برنامه‌ریزی هستیم و از این نظر مشکلی نداریم؛ اگر هم با مشکلی مواجه شویم آن را حل می‌کنیم. هیئت‌علمی موردنیاز را دکتر نفیسی و نیروی حراست را دکتر رضایی و  همکارانشان و آنچه مربوط به حوزه درمان است؛ دکتر علامه و همکارانشان پیگیری می‌کنند. دکتر مرعشی نیز امکانات حوزه IT را فراهم می‌کند.

تا زمانی که مسئولیت داریم پروژه‌ها را ادامه می‌دهیم
رئیس دانشگاه در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد پیش از تغییر دولت این پروژه به بهره‌برداری برسد و گفت: همکاران من در دانشگاه تا آخرین لحظه‌ای که مسئولیت دارند کار را زمین نمی‌گذارند و با جدیت راه‌اندازی این پروژه را پیگیری می‌کنیم.

تشریح روند 2 ساله تکمیل پروژه مرکز طبی 2

آزاده چترروز مدیر مالی دانشگاه، از خانواده مطهری نیکوکار مرکز طبی کودکان 2 و مهندس شهراسوند مجری پروژه قدردانی کرد و با تشریح تاریخچه ساخت آن گفت: 11 تیر1396 شهرداری5 هزار مترمربع فضایی که بیمارستان در آن احداث‌شده  است را به دانشگاه اهدا کرد. با رایزنی‌های مسئولان دانشگاه 162 هزار مترمربع دیگر  افزون بر  این 5 هزار متر به این مجموعه اضافه شد و در اختیار دانشگاه قرار گرفت تا با استقرار دانشکده‌ها، پارک علم و فناوری و داروخانه، این مجموعه یکی از پردیس‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران شود.
وی افزود: 1 مهر 97 مهندس مطهری و برادرانشان، قراردادی را برای ساخت بیمارستان با دکتر کریمی رئیس دانشگاه امضا کردند و از دانشگاه خواستند فقط در تأمین تجهیزات مورد نیاز این مرکز کمک کند. در نهایت تا فروردین 98  مجوزهای قانونی ساخت این پروژه اخذ و از همان تاریخ مراحل ساخت آن آغاز شد.  
چترروز با بیان اینکه  دانشگاه تاکنون برای این پروژه 57 میلیارد تومان کمک کرده است، از پیش‌بینی‌های لازم برای راه‌اندازی این مرکز خبرداد و گفت: تأمین  نیروی انسانی، تجهیزات مورد نیاز، هتلینگ و انشعابات،IT و... در دستور کار همکاران دانشگاه قرار دارد  و به‌زودی به این مجموعه اضافه می‌شود.
مدیر مالی دانشگاه با اشاره به زمان‌بندی بهره‌برداری از مرکز طبی کودکان 2 گفت: 8 بخش بستری شامل 152 و بخش اورژانس تا پایان اردیبهشت‌ماه، درمانگاه، و 50 درصد تخت‌های ویژه و اتاق عمل تا پایان خردادماه و تحویل مابقی ظرفیت بیمارستان تا پایان تیرماه پیش‌بینی‌شده که امیدواریم با پیگیری که در دانشگاه صورت می‌گیرد طبق این زمان‌بندی پیش برویم.

به‌کارگیری نیروهای بومی و باتجربه در مرکز طبی 2

دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، با اشاره به پیش‌بینی نیروی انسانی مورد نیاز این پروژه گفت: از هزار و 800 نفر سهمیه استخدامی، هزار نفر برای مراکز توسعه‌یافته دانشگاه در نظر گرفته‌شده‌اند.
وی از به‌کارگیری نیروهای بومی و باتجربه در مرکز طبی کودکان 2 خبر داد و گفت:  تلاش می‌کنیم  از نیروهای باتجربه شاغل در مراکز دیگر که در منطقه جنوب تهران و اسلامشهر ساکن هستند برای راه‌اندازی این بیمارستان استفاده کنیم و نیروهای جدید را جایگزین آنان کنیم.
دکتر بیگلر با تأکید بر استقرار مدیریت متمرکز در این پردیس گفت: مراکزی که به اینجا منتقل می‌شوند دانشکده‌ها، پارک علم فناوری و داروخانه 13 آبان و... هستند که مأموریت‌های متفاوتی دارند و لازم است از طریق مدیریت متمرکز مسائل پیرامون این مجموعه هماهنگ شود.

مرکز طبی 2، الگوی مدل همکاری ساخت بیمارستان

مهندس مطهری نیکوکار این پروژه نیز، با بیان اینکه آنچه باعث شده به تعهدمان  عمل کنیم؛ لطف خدا بوده است افزود: این بیمارستان براساس اصول فنی ساخته‌شده و تأییدیه آتش‌نشانی را دریافت کرده و مراحل ساخت بنای آن روبه پایان است.
وی از ساخت همراه‌سرایی به این منظور خبر داد و گفت: طراحی جامع همراه‌سرا نیز انجام‌شده و این مدل همکاری می‌تواند به‌عنوان الگویی در سطح کشور  مطرح شود.


در ادامه دکتر شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان، دکتر سینا مرعشی مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر احمد رضایی مدیر حراست دانشگاه،  دکتر رضا رئیس کرمی مدیر گروه بیماری‌های کودکان و دکتر اعتمادیان اقدامات انجام‌شده در راستای راه‌اندازی هرچه سریع‌تر مرکز طبی کودکان 2 را بیان کردند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 172193
کلمات کلیدی
فیلم بردار
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *