1 مورد یافت شد

مدیر امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران: کیفیت، پخت و توزیع مناسب غذا از اولویت های این مدیریت است

https://pr.tums.ac.ir/news/مدیر-امور-دانشجویی-معاونت-فرهنگی-و-دانشجویی-دانشگاه-علوم-پزشکی-تهران:-کیفیت،-پخت-و-توزیع-مناسب-غذا-از-اولویت-های-این-مدیریت-است

آشپزخانه مرکزی کوی علوم پزشکی تهران بازدید کردند.مهندس میرزایی در این بازدید گفت: تهیه غذای سالم و مفید برای دانشجویان یکی از اصول بسیار مهم و مورد تاکید این مدیریت است.وی اظهار کرد، با وجود همه فشارهای مالی و افزایش قیمت ها، در تهیه غذای دانشجویی علاوه...