1 مورد یافت شد

شیرین قندهاری: دلیل علاقه و ورودم به حیطه کارآفرینی به ماهیت رشته تغذیه برمیگردد

https://pr.tums.ac.ir/نمایش-خبر/شیرین-قندهاری:-دلیل-علاقه-و-ورودم-به-حیطه-کارآفرینی-به-ماهیت-رشته-تغذیه-برمیگردد

دکتر علیرضا کهن، سرگروه و همینطور تک تک اعضای تیم که تمام تلاششان را به کار گرفتند، دوستانم در تیم منتورینگ دانشگاه، مجموعه مرکز رشد استعداد های درخشان و معاونین دانشگاه و دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تشکر کنم که در این مسیر بسیار همراه و همدل بودند....