8 مورد یافت شد

برگزاری کلاس آموزشی انتخاب روغن سالم در مرکز بهداشت جنوب تهران

https://pr.tums.ac.ir/شبکه-های-بهداشتی-و-درمانی/برگزاری-کلاس-آموزشی-انتخاب-روغن-سالم-در-مرکز-بهداشت-جنوب-تهران

روغن سالم در مرکز بهداشت جنوب تهران برگزاری کلاس آموزشی انتخاب روغن سالم در مرکز بهداشت جنوب تهران واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی انتخاب روغن سالم را برگزار کرد. --> به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران،...

حضور کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در برنامه تلویزیونی سیمای خانوده

https://pr.tums.ac.ir/اخبار-اینفوگرافیک/حضور-کارشناس-تغذیه-شبکه-بهداشت-و-درمان-اسلامشهر-در-برنامه-تلویزیونی-سیمای-خانوده

روغن ها در بدن، مضرات اسیدهای چرب ترانس و نقش آن در ایجاد بیماری های قلبی – عروقی ارائه کرد. وی در ادامه این برنامه افزود: چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه انسان دارند، بدیهی است مقدار کافی چربی در رژیم غذایی برای حفظ سلامت افراد ضروری...

چاپ مقاله اثر درمانی روغن گل سرخ بر بیماری ریفلاکس معده در مجله Complementary Therapies in Clinical Practice

https://pr.tums.ac.ir/نمایش-خبر/چاپ-مقاله-اثر-درمانی-روغن-گل-سرخ-بر-بیماری-ریفلاکس-معده-در-مجله-Complementary-Therapies-in-Clinical-Practice

روغن گل سرخ بر بیماری ریفلاکس معده در مجله Complementary Therapies in Clinical Practice چاپ مقاله اثر درمانی روغن گل سرخ بر بیماری ریفلاکس معده در مجله Complementary Therapies in Clinical Practice پژوهشگران دانشکده طب ایرانی در مطالعه ای، تأثیر درمانی...

شیوه تغذیه سالم

https://pr.tums.ac.ir/ندای-تندرستی/شیوه-تغذیه-سالم

روغن را اصلاح کنیم؟ برای طعم دادن به سالاد به‌جای استفاده از انواع سس‌ها از چاشنی‌هایی مانند آب‌لیمو، سرکه و روغن‌زیتون استفاده کنید.از روغن مایع برای مصارف پخت‌وپز و سالاد و از روغن مخصوص سرخ‌کردنی برای سرخ کردن استفاده...

تغذیه سالم

https://pr.tums.ac.ir/ندای-تندرستی/تغذیه-سالم-

روغن را اصلاح کنیم- برای طعم دادن به سالاد به جای استفاده از انواع سس ها از چاشنی هایی مانند آبلیمو، سرکه و روغن زیتون استفاده کنید.- از روغن مایع (روغن زیتون) برای مصارف پخت و پز و سالاد و از روغن مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن استفاده کنید.- روغن جامد...

ندای تندرستی/ بخور نخورهای وعدۀ سحری

https://pr.tums.ac.ir/ندای-تندرستی/ندای-تندرستی⁄-بخور-نخورهای-وعدۀ-سحری

روغن های سالم مانند روغن کانولا یا روغن زیتون را روی برنج سحری بریزید. - استفاده از سبزی خوردن به خصوص تره و انواع سالاد سبزی در وعده سحری می تواند باعث پیشگیری از تشنگی در طول روز شود. همچنین خوردن میوه ها و سبزی های تازه، از بوی بد دهان می کاهد.- آب...

دانستنی های تغذیه ای درباره روغن

https://pr.tums.ac.ir/ندای-تندرستی/دانستنی-های-تغذیه-ای-درباره-روغن

روغن دانستنی های تغذیه ای درباره روغن روغن های مایع ویژگی های تغذیه ای خاص خود را دارند بنابراین توصیه می شود بسته به کاربرد آنها (پخت و پز، سالاد و سرخ کردنی) مصرف شود. --> سوال1) از بین روغن های خوراکی بهترین روغن جهت پخت و پز و سالاد کدام است؟پاسخ:...

برگزاری جلسه آموزشی با عنوان الگوی صحیح مصرف روغن در شهرستان اسلامشهر

https://pr.tums.ac.ir/اخبار-موشن-گرافی/برگزاری-جلسه-آموزشی-با-عنوان-الگوی-صحیح-مصرف-روغن-در-شهرستان-اسلامشهر

روغن در شهرستان اسلامشهر برگزاری جلسه آموزشی با عنوان الگوی صحیح مصرف روغن در شهرستان اسلامشهر واحد بهداشت خانواده (بهبود تغذیه جامعه) شبكه بهداشت و درمان اسلامشهر با همکاری خانه سلامت شهرداری گلدسته کلاس آموزشي با عنوان «الگوی صحیح مصرف روغن» برگزار کرد....