• تاریخ انتشار : 1403/05/16 - 11:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 116
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه هماهنگی فرایند ارجاع بیماران ترخیص شده از بیمارستان روانپزشکی روزبه به مراکز سراج در معاونت بهداشت

به همت گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هماهنگی فرایند ارجاع بیماران ترخیص شده از بیمارستان روانپزشکی روزبه به مراکز سراج برگزار شد.

برگزاری جلسه هماهنگی فرایند ارجاع بیماران ترخیص شده از بیمارستان روانپزشکی روزبه به مراکز سراج در معاونت بهداشت

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیرخانه سلامت امنیت و آسیب‌های اجتماعی استان تهران روز دوشنبه 15 مرداد 1403 جلسه هماهنگی فرایند ارجاع بیماران ترخیص شده از بیمارستان روانپزشکی روزبه به مراکز سراج را با حضور مسئولان و کارشناسان مسئول معاونت بهداشت و درمان دانشگاه و بیمارستان روانپزشکی دکتر مهرزاد ناصری سرپرست معاون فنی معاونت بهداشت، دکتر عباس مزینانی مدیر و کارشناسان گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت و شبکه‌های تابعه و دکتر محمد علی فلاح زاده مشاور علمی معاونت بهداشت از بیمارستان روانپزشکی روزبه، برگزار کرد.
در ابتدای جلسه دکتر ناصری، ضمن عرض خیر مقدم در مورد اهمیت پیگیری پس از ترخیص بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی توضیحاتی را ارائه داد.
در ادامه دکتر پناهی اظهار داشتند: پیگیری موثر درمان بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی به علل چون عدم ‌حمایت بیمه‌ای، ضعف آگاهی خانواده‌ها، نبودن فرایند منسجمی برای پیگیری درمان بیمار با مشکل روبرو است این امر موجب تشدید بیماری و بازگشت مجدد افراد به بیمارستان می‌شود.  همکاری دوجانبه مددکاران اجتماعی  مراکز سراج( مرکز سلامت روانی – اجتماعی) و مددکار اجتماعی بیمارستان در راستای ارجاع و آموزش بیماران به مراکز سراج می تواند از موارد عود و بستری در بیمارستان بکاهد.
دکتر مزینانی خاطر نشان کرد: حضور فعال مددکاران اجتماعی مراکز سراج در بیمارستان روزبه هر 15 روز یکبار می‌تواند به تسهیل امور مراقبت و پیگیری بهتر بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی بیانجامد.  
دکتر فلاح زاده افزودند: خدمات روانپزشکی و سلامت روان در جامعه باید طیفی وسیعی از تسهیلات را برای رسیدگی به نیازهای درمانی و مراقبتی بیماران در بر گیرد که این خدمات شامل:  تأسیس مراکز ارائه خدمات مبتنی بر جامعه مراقبت سرپایی، مراقبت‌های حمایتی، مراکز نگهداری از بیماران و حمایت های شغلی، حرفه ای و بازتوانی است.  
در همین راستا این توافق حاصل شد که مددکاران اجتماعی بیمارستان روزبه از بدو پذیرش در بیمارستان تا زمان ترخیص، مراکز سراج منطقه تحت پوشش را به بیماران معرفی کنند و در خصوص اهمیت مراجعه به این مراکز و ترغیب آنها آموزش‌های لازم را ارائه دهند.

زرکش در انتهای جلسه در ارتباط با آسیب‌های اجتماعی و روند ارجاع و پیگیری کامل موارد خودکشی تا حصول نتیجه، نکاتی را متذکر شد.

جلسه با قرائت مصوبات به پایان رسید.

  • گروه خبری : معاونت بهداشت
  • کد خبر : 273490
اسماعیل  استاجی
تهیه کننده:

اسماعیل استاجی

تصاویر

تنظیمات قالب