لیست اخبار صفحه :14
همدلی و همکاری جمعی؛ راهی برای درخشش جهانی دانشگاه علوم پزشکی تهران
نشست آموزشی هوش مصنوعی با محوریت گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی تهران

همدلی و همکاری جمعی؛ راهی برای درخشش جهانی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در نشست آموزشی هوش مصنوعی 3 دی ماه 1403که با حضور کارشناسان سینا رسانه برگزار شد، دکتر ماشااله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری باشکوه مراسم گرامیداشت 173 سال تجربه و 90 سال افتخارآفرینی دانشگاه تأکید و این رویداد را فرصتی استثنایی برای نمایش توانمندی‌های علمی، تقویت انسجام ملی و جلب حمایت‌های مادی و معنوی برای آینده دانشگاه توصیف کرد.

تامز Q&A: دیابت بارداری و تغذیه مناسب (قسمت پنجم)

تامز Q&A: دیابت بارداری و تغذیه مناسب (قسمت پنجم)

این برنامه از تامز Q&A، به منظور پاسخگویی به سوالات پرتکرار و باورهای رایج درباره اصول تغذیه مادران باردار تهیه شده است. در این برنامه دکتر حامد محمدی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به سوالات مربوط به در دوران بارداری، حدود ۲۰ گرم کلسیم از استخوان‌های مادر برای رشد اسکلت جنین برداشت می‌شود. این نیاز افزایش‌یافته باید از طریق لبنیات، سبزیجات برگ سبز و غذاهای غنی‌شده تأمین شود تا از پوکی استخوان مادر و کمبود کلسیم در جنین جلوگیری شود.

تامز Q&A :دیابت بارداری و تغذیه مناسب (قسمت چهارم)

تامز Q&A :دیابت بارداری و تغذیه مناسب (قسمت چهارم)

این برنامه از تامز Q&A، به منظور پاسخگویی به سوالات پرتکرار و باورهای رایج درباره اصول تغذیه مادران باردار تهیه شده است. در این برنامه دکتر حامد محمدی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به سوالات مربوط به نیاز به آهن در بارداری به دلیل افزایش تولید گلبول‌های قرمز بیشتر می‌شود و روزانه به ۲۷ میلی‌گرم می‌رسد. مصرف مکمل آهن از هفته شانزدهم تا پایان بارداری ضروری است، زیرا نیاز بدن در هفته بیستم به اوج می‌رسد و کمبود آن می‌تواند مشکلات جدی ایجاد کند.

تامز Q&A : دیابت بارداری و تغذیه مناسب  (قسمت سوم)

تامز Q&A : دیابت بارداری و تغذیه مناسب (قسمت سوم)

این برنامه از تامز Q&A، به منظور پاسخگویی به سوالات پرتکرار و باورهای رایج درباره اصول تغذیه مادران باردار تهیه شده است. در این برنامه دکتر حامد محمدی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به اهمیت مصرف اسید فولیک در بارداری تاکید دارد و می گوید: اسید فولیک در تشکیل لوله عصبی جنین طی ۲۸ روز اول و افزایش تولید گلبول‌های قرمز نقش مهمی دارد. توصیه می شود مادران سه ماه پیش از بارداری مکمل اسید فولیک مصرف کنند تا از مشکلات عصبی جنین جلوگیری شود. اگرچه غذاهای غنی از اسید فولیک مفید هستند، اما برای تأمین نیازهای بارداری کافی نیستند و مصرف مکمل تحت نظر پزشک الزامی است.

 شیوه نامه «فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۴» (جایزه نوبل ایرانی) ویژه همه استادان، دانشجویان و فناوران

شیوه نامه «فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۴» (جایزه نوبل ایرانی) ویژه همه استادان، دانشجویان و فناوران

مخترعین، دانشجویان و اساتید زیر ۴۰ سال واجد شرایط می‌توانند از تاریخ ۲۰ آذر تا ۲۰ دی‌ماه سال جاری در بخش نخبگانی وبسایت بنیاد فرهنگی البرز ثبت‌نام نمایند. برگزیدگان این جایزه در اردیبهشت ۱۴۰۴ معرفی خواهند شد و طی مراسمی گواهی، تندیس و جایزه نقدی دریافت خواهند کرد.

تامز Q&A : دیابت بارداری و تغذیه مناسب (قسمت دوم)

تامز Q&A : دیابت بارداری و تغذیه مناسب (قسمت دوم)

این برنامه از تامز Q&A، به منظور پاسخگویی به سوالات پرتکرار و باورهای رایج درباره اصول تغذیه مادران باردار تهیه شده است. در این برنامه دکتر حامد محمدی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره باور نادرست "باید به اندازه دو نفر غذا بخوری" توضیح می دهد و می گوید: این باور اشتباه می‌تواند به افزایش وزن مضر مادر و جنین منجر شود. در سه‌ماهه اول نیازی به کالری اضافه نیست، اما در سه‌ماهه دوم به ۳۴۰ تا ۳۶۰ کیلوکالری و در سه‌ماهه سوم به ۴۰۰ تا ۴۵۰ کیلوکالری اضافه در روز نیاز است.

تامز Q&A: نقش میوه در دوران بارداری
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز Q&A: نقش میوه در دوران بارداری

در این ویدیو از تامز کیو اند ای، مصطفی قاضی، کارشناس ارشد تغذیه بالینی از دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، به نقش میوه در دوران بارداری اشاره کرد و گفت: برای یک مادر دیابتی استفاده از سه تا چهار سهم از میوه‌ها در روز توصیه می‌شود. وی افزود: مصرف میوه، برای یک خانم باردار دیابتی نه تنها قند خون را بالا نمی برد بلکه برای کنترل قند خون هم کاملا مفید است

 بنیاد حامیان؛ بازوی توانمند دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تحول و پیشرفت
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

بنیاد حامیان؛ بازوی توانمند دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تحول و پیشرفت

دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هیئت‌رئیسه که ۲ دی‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، با تأکید بر ضرورت جلب مشارکت خیریه‌ها و بنیادهای مستقل، از آن‌ها به‌عنوان بازویی توانمند برای توسعه زیرساخت‌ها و پیشبرد طرح‌های تحول‌آفرین یاد کرد. وی بر اهمیت استفاده حداکثری از فرصت‌های جدید برای جلب حمایت اساتید برجسته و خیرین در همه زمینه های فعالیتی دانشگاه تأکید کرد.

تامز Q&A: دیابت بارداری و تغذیه مناسب (قسمت اول)
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز Q&A: دیابت بارداری و تغذیه مناسب (قسمت اول)

این برنامه از تامز Q&A، به منظور پاسخگویی به سوالات پرتکرار و باورهای رایج درباره اصول تغذیه مادران باردار تهیه شده است. در این برنامه دکتر حامد محمدی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به سوالات مربوط به تغذیه در دیابت بارداری اشاره می کند و می گوید: مادران مبتلا به دیابت بارداری بیشترین افزایش قند خون را پس از وعده صبحانه تجربه می‌کنند. بنابراین، میزان کربوهیدرات صبحانه نباید از ۳۰ گرم بیشتر شود و مابقی کربوهیدرات‌های مورد نیاز باید در طول روز تامین شوند.