لیست اخبار صفحه :2399
دکتر کریمی: دانشگاه در پاندمی کرونا همچون دوران دفاع مقدس با تمام ظرفیت خود پای کار ایستاد
گزارش وضعیت بیمارستان های دانشگاه در هیئت رئیسه مطرح شد

دکتر کریمی: دانشگاه در پاندمی کرونا همچون دوران دفاع مقدس با تمام ظرفیت خود پای کار ایستاد

با حضور روسای بیمارستان ها، گزارش واکسیناسیون، بررسی وضع بخش های بیمارستانی و میزان بستری بیماران کووید و همچنین گزارش کتاب عملکرد 4 ساله دانشگاه مطرح شد.

فضای سبز مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نگین سبز توحید

فضای سبز مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نگین سبز توحید

فضای سبز مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) که به نگین سبز توحید شهرت دارد، به همت رحمان شعبان‌نیا، مدیر مرکز تصویربرداری و متولی فضای سبز مجتمع و با همراهی گروه خود و همکاری حسن آراسته کارشناس فضای سبز شهرداری منطقه 6 ناحیه 2، چند سالی است تغییرات چشمگیری را در برداشته است. گوشه‌ای از این اقدامات و تغییرات انجام شده را در این فیلم مشاهده می‌کنید.

گفت‌وگو با چهار عضو هیئت علمی ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تهران
سوم خرداد؛ سالروز فتح خرمشهر

گفت‌وگو با چهار عضو هیئت علمی ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تهران

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر با دکتر مجتبی سالاری فر، دکتر محمدعلی محققی، دکتر محسن پرویز و دکتر محمدتقی بیگ محمدی 4 عضو هیئت علمی ایثارگر دانشگاه گفت‌وگو کرد.

انتصاب دکتر محمدرضا جعفری به سمت سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی امور درمان
قدردانی معاون درمان از تلاش های ارزشمند دکتر مهرداد احمدی

انتصاب دکتر محمدرضا جعفری به سمت سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی امور درمان

دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در حکمی، دکتر محمدرضا جعفری را به سمت سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی امور درمان منصوب و در نامه ای از تلاش دکتر مهرداد احمدی در این مسئولیت قدردانی کرد.

گفت‌وگو با دکتر محمدحسن شعبانی، رئیس اداره بیماری های خاص و پیوند اعضای معاونت درمان در خصوص واکسیناسیون بیماران خاص

گفت‌وگو با دکتر محمدحسن شعبانی، رئیس اداره بیماری های خاص و پیوند اعضای معاونت درمان در خصوص واکسیناسیون بیماران خاص

با توجه به گستردگی مراجعه کنندگان بیماری‌های خاص در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران و به منظور تسهیل خدمت رسانی به این بیماران در امر واکسیناسیون اقداماتی از قبیل اینکه بیماران مبتلا به سرطان در هر بیمارستان دانشگاهی تحت درمان هستند برای واکسیناسیون به همان بیمارستان مراجعه کنند و بیماران بخش‌های خصوصی دانشگاهی با معرفی نامه پزشک و برگه پاتولوژی به بیمارستان بهارلو ارجاع داده می‌شوند، به بیماران ام‌اس با معرفی نامه مربوطه و کارت شناسایی با هماهنگی به بیمارستان‌های سینا و یاس ارجاع داده می‌شود. همچنین بیماران تالاسمی و هموفیلی با دریافت معرفی نامه از پزشک های مربوطه به بیمارستان های امام خمینی ،بهارلو، بهرامی و مرکز فرمانفرمائیان مراجعه می‌کنند. بیماران دیالیزی در همان مرکزی که دیالیز می شوند، بیماران پیوند نیز در همان مرکزی که پیوند انجام دادند واکسینه نیز می‌شوند.

دکتر مجتبی سالاری فر: دفاع و صیانت از وطن یک امر کاملاً مشروع و بدیهی است
سوم خرداد؛ سالروز فتح خرمشهر

دکتر مجتبی سالاری فر: دفاع و صیانت از وطن یک امر کاملاً مشروع و بدیهی است

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایثارگر دفاع مقدس در آستانه سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: یکی از بزرگ‌ترین ویژگی‌های دفاع مقدس مردمی بودن دفاع بود. در دفاع مشروع بین دولت و ملت یک توافق همسو و یکسان وجود داشت. در دوره جنگ عدالت اجتماعی و اقتصادی و برابر در بین اقشار مردم حاکم بود. دستاوردهای جنگ متعلق به افرادی است که درراه دفاع از وطن شهید شدند و از کیان خود دفاع کردند. جنگ یک مسئله تراژیک هست و در آن رنج و فشار و مرگ و شهادت وجود دارد و این موضوع ساده‌ای نیست. در اوایل جنگ هشت‌ساله ازنظر ساختار و زیرساخت‌های انسانی ضعف‌های زیاد وجود داشت ولی همه این مسائل را افراد حاضر درصحنه پوشش دادند. در جریان شروع کرونا نیز از جنبه عقلی و احساسی همین شرایط جنگ وجود داشت و محرک انسان‌ها عقل و احساسشان بود. مردم و تمامی قوانین کشور فلسطین 70 سال است که مورد هجوم قرارگرفته و علاوه بر اشغال، ملت را در کشور خودشان زندانی کرده‌اند و چاره‌ای جز دفاع مشروع برای آن‌ها باقی نمانده است.