فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع دکتری تخصصی در مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور تکمیل اعضای هیئت علمی خود از فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر به عنوان عضو هیئت علمی تعهداتی دعوت می کند.

فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع دکتری تخصصی در مرکز ملی مطالعات اعتیاد  دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور تکمیل اعضای هیئت علمی خود از فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر ک به عنوان عضو هیئت علمی تعهداتی دعوت می کند.
متقاضیان تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه  23 آذر 1402 فرصت دارند رزومه کامل شامل فعالیتهای پژوهشی و مقالات و کتب و طرح های تحقیقاتی را به پست الکترونیکی incas@tums.ac.ir ارسال کنند.
برای اطلاعات بیشتر می توانید با عدلی، مسئول دفتر مرکز ملی مطالعات اعتیاد به شماره 55421155  تماس بگیرید و یا به آدرس خیابان کارگر جنوبی، پایین تر از میدان قزوین، جنب بیمارستان فارابی، مرکز ملی مطالعات اعتیاد، پلاک 486 مراجعه کنید.

فاطمه تقی زاده

فاطمه تقی زاده