فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع دکتری تخصصی در مرکز پژوهش‌های سلامت مبتنی بر مشارکت جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرکز پژوهش‌های سلامت مبتنی بر مشارکت جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران از بین فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های معتبر که واجد شرایط هستند عضو هیئت‌علمی تعهداتی جذب می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناوری، مرکز پژوهش‌های سلامت مبتنی بر مشارکت جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور تکمیل کادر هیئت‌علمی خود از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های معتبر که واجد شرایط مندرج در جدول باشند به عنوان عضو هیئت‌علمی تعهداتی دعوت می کند.
 متقاضیان تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 26 تیر 1402 فرصت دارند رزومه کامل شامل فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را به پست الکترونیکی مرکز به آدرس Cbprcenter.tums@gmail.com ایمیل کنند. متقاضیان از ارسال هرگونه مدرک به صورت دستی یا از طریق پست خودداری کنند.
پس از بررسی و جمع‌بندی رزومه‌های ارسال شده، افراد منتخب، برای مصاحبه حضوری دعوت خواهند شد. لطفا مستندات مربوط به رزومه ارسالی را در روز مصاحبه همراه داشته باشید.

فاطمه تقی زاده

فاطمه تقی زاده