• تاریخ انتشار : 1403/07/04 - 11:09

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

دکتر علیرضا عباسی مدیر شبکه های بهداشت و درمان اسلامشهر طی پیامی 4 مهرماه ( 26 سپتامبر) روز جهانی بهداشت محیط را تبریک گفت.

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر ، متن پیام به شرح ذیل است؛

۲۶ سپتامبر برابر با ۴ مهر ماه به عنوان روز جهانی بهداشت محیط فرصتی است برای تقدیر از تلاشگران عرصه سلامت که با تلاش شبانه روزی خدمت به جامعه را برگزیده اند.

این روز، بزرگداشت انسان‌های گرانقدری است که بی وقفه خدمات موثر و ارزشمند را به هموطنان خود ارائه می کنند و سلامتی، ارمغان همیشگی آنهاست.
بی شک روز جهانی بهداشت محیط فرصت مغتنمی است تا بازنگری و نگاه مجدد به توانمندی ها و دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی به هنگام و شایسته به مردم، در قالب یک برنامه منسجم و کلان همراه با سایر دستگاه های مسئول در مسیر تحقق سلامت مردم گام برداریم.

اینجانب ضمن تبریک این روز به جامعه بهداشت محیط به ویژه همکاران شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر، برای یکایک خدمتگزاران این عرصه، سلامتی و تندرستی در اجرای رسالت مهم حفظ و مراقبت از محیط از درگاه الهی موفقیت و سلامت مسئلت دارم .

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
محسن عصمتی