لیست اخبار صفحه :3692
بازدید نوروزی معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان ضیائیان

بازدید نوروزی معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان ضیائیان

دکتر مریم حضرتی در بازدید از بیمارستان ضیائیان ضمن عیادت از بیماران در جریان روند درمان آن‌ها قرار گرفت و با اشاره به برقراری فوق العاده ویژه کارکنان براجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری تاکید کرد.

دکتر رضا شریفی: همکاری و پیوستگی شاخه‌های مختلف دندانپزشکی موجب خلاقیت در آن‌ها می‌شود
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر رضا شریفی: همکاری و پیوستگی شاخه‌های مختلف دندانپزشکی موجب خلاقیت در آن‌ها می‌شود

رئیس بخش ایمپلنت دانشکده دندانپزشکی در گفت وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بخش ایمپلنت دانشکده دندانپزشکی در بعد نیروی انسانی سرآمد بوده و آموزش رزیدنت‌های دندانپزشکی بسیار خوب‌صورت می‌گیرد. درمان‌های پیشرفته در این بخش به شکلی صحیح انجام می‌شود. رضایتمندی حرفه‌ای در بخش ایمپلنت دانشکده دندانپزشکی وجود دارد و در کنگره‌های بین‌المللی از کشورهای شرکت‌کننده چیزی کم نداریم. حرکت به سمت فنّاوری‌های نوین از مهم‌ترین کارهای پیش روی ماست. خرید تجهیزات جدید، تکنولوژی‌ها و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمک می‌کند تا بتوانیم فناوری‌های جدید را به داخل کشور بیاوریم.

دکتر دلاوری: «بهداشت تهران به‌سلامت ایران می‌اندیشد»
بازدید معاون بهداشت دانشگاه از واحدهای تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

دکتر دلاوری: «بهداشت تهران به‌سلامت ایران می‌اندیشد»

در سومین روز از بهار ۱۴۰۰ دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه با همراهی دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران از مراکز فرمانفرماییان، شهید شاه‌آبادی و پایگاه شماره دو شهید شاه‌آبادی بازدید و ضمن تبریک سال جدید از زحمات کارکنان در ایام تعطیلات قدردانی کرد.

دکتر سید احمد رضایی: خدمات بیمارستان‌های آرش و بهرامی در مناطق محروم شرق تهران بی‌نظیر است
بازدید نوروزی عضو هیئت رئیسه دانشگاه از بیمارستان‌های آرش و بهرامی

دکتر سید احمد رضایی: خدمات بیمارستان‌های آرش و بهرامی در مناطق محروم شرق تهران بی‌نظیر است

عضو هیئت رئیسه دانشگاه در بازدید از اورژانس، بخش‌های مراقبت‌های ویژه و بستری بیمارستان‌های کودکان بهرامی و جامع بانوان آرش از حضور فعال استادان و کارکنان این مراکز در ایام تعطیلات نوروزی قدردانی کرد.

دکتر پونه سالاری شریف: هدف اخلاق پزشکی این است که آنچه در حوزه آموزش و پژوهش انجام می‌شود، نتیجه آن در بالین قابل‌استفاده باشد
مستند «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش»

دکتر پونه سالاری شریف: هدف اخلاق پزشکی این است که آنچه در حوزه آموزش و پژوهش انجام می‌شود، نتیجه آن در بالین قابل‌استفاده باشد

معاون آموزشی گروه اخلاق پزشکی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی دانشگاه در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اخلاق پزشکی حوزه‌ای است که اگر به آن عمل شود درواقع عمل به بخش نادیده و ناملموس حوزه ارائه خدمات سلامت است و نتیجه آن رضایت بیمار و ارتقاء سیستم سلامت و کیفیت خدمات است. اخلاق حرفه‌ای ترکیبی از علم اخلاق و تعهدات حرفه‌ای است. همکاری با سایر گروه‌ها فرصت خوبی است که بتوانیم از توان یکدیگر برای کارهای مشترک استفاده کنیم و این امر چه در حوزه آموزش و چه در حوزه بالین باعث بالا رفتن سرعت عمل و کیفیت کارها می‌شود. تأسیس سه کمیته اخلاق در آموزش و پژوهش و بالین، جهش بزرگی در فعالیت‌های حوزه اخلاق پزشکی به‌حساب می‌آید. مهم‌ترین موضوع که باعث توسعه آموزش می‌شود، انگیزه و یادگیری است. نوع نگاه ما به پژوهش می‌تواند به انگیزه ما نسبت به یادگیری تأثیرگذار باشد. مجازی بودن فرصتی است که همه فعالیت‌ها در معرض دید عموم است و این موضوع شفافیت کار را زیاد می‌کند.