لیست اخبار صفحه :1
تامز تک: افتخارآفرینی آزمایشگاه کشوری فلج اطفال دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب استانداردهای بین المللی

تامز تک: افتخارآفرینی آزمایشگاه کشوری فلج اطفال دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب استانداردهای بین المللی

دکتر شهره شاه محمودی، رئیس آزمایشگاه کشوری فلج اطفال ایران، به سابقه آزمایشگاه تشخیص فلج اطفال از سال ۱۳۴۵ و عضویت در شبکه جهانی بهداشت از ۱۳۷۴ اشاره کرد و گفت: این آزمایشگاه در آخرین آزمون سازمان جهانی بهداشت امتیاز کامل (۱۰۰ درصد) را کسب کرد که این دستاورد نشان از دقت، کیفیت بالا و استاندارد جهانی و افتخاری برای دانشگاه علوم پزشکی تهران محسوب می شود.

تامز تک: اختراع دستگاه oncopore دستاورد چشمگیر در جراحی‌های پیچیده سرطان

تامز تک: اختراع دستگاه oncopore دستاورد چشمگیر در جراحی‌های پیچیده سرطان

در جدیدترین قسمت برنامه تامز تک، از دستگاه oncopore دستاورد چشمگیر در زمینه جراحی‌های سرطان رونمایی شد. این دستگاه نوآورانه، با همکاری مشترک متخصصان برجسته‌ای از دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران، تحولی نوین در حوزه جراحی‌های پیچیده برای بیماران مبتلا به سرطان ایجاد کرده است. دکتر سید روح الله میری، دانشیار جراحی سرطان از انستیتوکانسر دانشگاه علوم پزشکی تهران، همراه با دکتر محمد عبدالاحد، استاد تمام دانشگاه تهران و رئیس پژوهشکده الکتروتکنیک سرطان و سید مجتبی یزدان‌پرست، طراح و سازنده بخش الکترونیک دستگاه، ویژگی‌ها و قابلیت‌های این فناوری نوین را به‌طور کامل تشریح می‌کنند. oncopore، دستگاهی پیشرفته است که نقش حیاتی در جراحی‌های پیچیده سرطان ایفا می‌کند. این دستگاه به پزشکان این امکان را می‌دهد که با دقت بیشتری به سلول‌های سرطانی حمله کنند و بهبودی بیماران را تسریع کنند. این نوآوری علمی، که نمادی از همکاری و پیشرفت تکنولوژیک در ایران است، راه را برای درمان‌های پیشرفته‌تر و افزایش امید به زندگی بیماران مبتلا به سرطان هموار می‌کند.

تامز تک: نقشه برداری مغز گامی نوین در تشخیص و درمان ضایعات مغزی

تامز تک: نقشه برداری مغز گامی نوین در تشخیص و درمان ضایعات مغزی

دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال حاضر به عنوان قطب پیشرو در زمینه نقشه برداری مغز در منطقه شناخته می‌شود. به طوری که، بیماران از کشورهای همسایه برای انجام این تصویربرداری به ایران مراجعه می‌کنند و از تخصص و دانش متخصصان دانشگاه بهره‌مند می‌شوند. در این برنامه از تامز تک، دکتر محمدعلی عقابیان، استاد برجسته فیزیک و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرایند شگفت‌انگیز نقشه برداری مغز را توضیح می دهد و می گوید: کیفیت تصویربرداری پزشکی، نقش اساسی در تشخیص دقیق بیماری‌ها دارد. در ضایعات مغزی نیز، با استفاده از دستگاه‌ پیشرفته‌ای نظیر fMRI برای تصویربرداری از مغز، با تحریک بخش‌های مختلف حین تصویربرداری، فعالیت هر ناحیه به طور مجزا بررسی و با محاسبات پیچیده، تصویر دقیق و قابل تفسیری از عملکرد مغز در اختیار متخصصان قرار می گیرد. وی این روش را (Presearch recall planning) یا «نقشه برداری قبل از عمل جراحی» بیان کرد و با تاکید بر اهمیت شناخت دقیق بخش‌های فعال مغز در حین این فرآیند گفت: نقشه برداری مغز، پیش از عمل جراحی، تصویر جامعی از فعالیت‌های مغزی بیمار ارائه می‌دهد.

تامز تک 11: دستاوردهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه بین الملل

تامز تک 11: دستاوردهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه بین الملل

دکتر محمدرضا آی عضو هیئت علمی گروه فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه تامز تک به مزایای شرکت در نمایشگاه بین الملل اشاره کرد و گفت: اکثر محصولات دانشگاه «دانش بنیان نوع یک است و حضور در این نمایشگاه به ما کمک می کند که محصولاتمان را به مشتریان دانشگاه ها معرفی کنیم و از فرصتی که نمایشگاه در اختیارمان گذاشته استفاده کنیم و تجهیزاتمان را راحت تر به فروش برسانیم. دکتر حسین قدیری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم گفت: خوشبختانه توانستیم بازخورد خوبی از بازدیدکنندگان در رابطه با سطح فناوری و میزان تاثیری که این محصولات می تواند در حوزه سلامت داشته باشد دریافت کنیم.

تامز تک 10: تحول در تحقیقات علوم و تکنولوژی پزشکی صنعتی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز تک 10: تحول در تحقیقات علوم و تکنولوژی پزشکی صنعتی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

اسکنر میکرو سی‌تی رومیزی با رزولوشن بالا برای تصویربرداری غیر مخرب بهینه شده برای تصویربرداری‌ از نمونه‌های صنعتی و زیست‌پزشکی با ساختار ریز است . دکتر حسین قدیری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران (گروه فیزیک و مهندسی پزشکی) در این باره توضیح می دهد.

تامز تک 9: دستگاه میکرو سی تی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تراز جهانی

تامز تک 9: دستگاه میکرو سی تی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تراز جهانی

اسکنر میکرو سی‌تی پیش بالینی برای تصویربرداری از حیوانات کوچک، مطالعات دندانپزشکی و استخوان است. این دستگاه کاربرپسند برای مطالعات پیش بالینی به صورت کیفی و کمی استفاده می شود. دکتر حسین قدیری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران (گروه فیزیک و مهندسی پزشکی) در این باره توضیح می دهد.

تامز تک 8: بررسی کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
رویداد هوش مصنوعی و سلامت

تامز تک 8: بررسی کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

این برنامه از تامز تک به برگزاری رویداد هوش مصنوعی و سلامت اختصاص دارد. باتوجه به نقش هوش مصنوعی در تحولات زندگی بشری و پیشرفت های نظام سلامت، دانشگاه علوم پزشکی تهران در رویداد هوش مصنوعی و سلامت، محوریت کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی را برعهده دارد. رویداد دانشگاهی هوش مصنوعی و سلامت 21 آبان 1402 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

تامز تک 7: استقبال از ربات جراح سینا در شرق آسیا
دانشگاه علوم پزشکی تهران در جهان

تامز تک 7: استقبال از ربات جراح سینا در شرق آسیا

در دیداری که هیئت اندونزیایی از پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران داشت، دکتر علیرضا میرباقری عضو هیئت علمی دانشگاه توضیحاتی را در این خصوص بیان کرد و گفت: کشور اندونزی در سال 1400 دو دستگاه ربات سینا از ایران خریداری کرد و جراحی از راه دور با این ربات از فاصله 500 کیلومتری انجام شد. وزارت بهداشت اندونزی تشویق شد دستگاه های بعدی را هم سفارش دهد و سفارش دو دستگاه جدید را در اندونزی داریم که قرار است در فاصله 3500 کیلومتری عمل جراحی از راه دور انجام شود. وی افزود: از نمونه جدید ربات جراح سینا 7 دستگاه تولید شده که 3 دستگاه در ایران و 2 دستگاه در اندونزی نصب شده و 2 دستگاه جدید در حال ارسال به اندونزی است.

تامز تک 6: تولید  دو محصول دانش بنیان «فاکسیبت پلاس» پیوسته رهش و «توفاکسل» پیوسته رهش در شرکت نوآوران دارویی کیمیا در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز تک 6: تولید دو محصول دانش بنیان «فاکسیبت پلاس» پیوسته رهش و «توفاکسل» پیوسته رهش در شرکت نوآوران دارویی کیمیا در دانشگاه علوم پزشکی تهران

شرکت نوآوران دارویی کیمیا از شرکت های مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران است. از اولویت های این شرکت این است که داروهایی تولید کند که در درجه اول با کیفیت باشند و همچنین در کشور تولید کننده داخلی نداشته باشند. لذا شرکت نوآوران داروئی کیمیا در اکثر داروهای تولیدی خود به عنوان اولین تولید کننده داخلی آن در کشور است. دکتر زهرا رضائی مدیر آزمایشگاه تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت شرکت در خصوص دو داروی تولید شده توضیح داد و گفت: اخیرا شرکت نوآوران دارویی کیمیا دو داروی آهسته رهش وارد بازار دارویی کشور کرده است داروی اول با نام تجاری توفاکسل ER که برای درمان آرتریت روماتویید و آرتریت پسوریاتیک به صورت قرص یازده میلی گرم وارد بازار دارویی کشور شده است و داروی آهسته رهش با نام تجاری فاکسیبت پلاس ER به صورت قرص در پنج دوزیج فرم دارویی برای درمان دیابت به زودی وارد بازار دارویی کشور خواهد شد.

تامز تک 5:  قدردانی از جراحان توسعه دهنده خدمات جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی با استفاده از ربات جراح ایرانی سینا

تامز تک 5: قدردانی از جراحان توسعه دهنده خدمات جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی با استفاده از ربات جراح ایرانی سینا

بانک توسعه کشورهای اسلامی در مراسمی از جراحان توسعه دهنده خدمات جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی با استفاده از ربات جراح ایرانی سینا تجلیل کرد. دانشگاه علوم پزشکی تهران با صادرات ربات جراحی از راه دور به اندونزی و نمایش تیزر آن در دیدار آیت الله رئیسی با همتای اندونزیایی وی، روابط علمی و پزشکی دو کشور را تحت تاثیر قرار داد، روابطی که در سفر اخیر رئیس جمهوری اسلامی ایران به جاکارتا پررنگ تر و عمیق‌ تر نیز شد.

تنظیمات قالب