• تاریخ انتشار : 1397/02/26 - 14:13
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 907
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آزمایشگاه پیش بالینی، موجب تکمیل چرخه پژوهش در کشور است

دکتر محمدعلی صحرائیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، در حاشیه برگزاری سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش بالینی گفت: با راه‌اندازی آزمایشگاه پیش‌بالینی دیگر هیچ پروژه‌ای به دلیل نبود تجهیزات آزمایشگاهی متوقف نخواهد شد.

دکتر محمدعلی صحرائیان، در سمپوزیوم کاربرد تصویربرداری در تحقیقات پیش‌بالینی با اشاره به انجام آزمایشات پیش‌بالینی، افزود: در سال‌های گذشته مطالعاتی را بر روی بیماری مولتیپل اسکلروز (MS) با استفاده از سلول‌های بنیادی آغاز کردیم که برای انجام آزمایشات نیاز به تجهیزات پیش‌بالینی داشتیم.
وی اضافه کرد: این مطالعات به دلیل نبود تجهیزات آزمایشگاهی متوقف شد.
دکتر صحرائيان با تاکید بر اینکه پژوهش یک چرخه است که در آن همه دست اندرکاران امر پژوهش در آن مشارکت دارند، اظهار کرد: یک فرد نمی‌تواند در همه اجزای این چرخه نقش داشته باشد و نیاز به تخصص‌های مختلف دارد؛ ولی این چرخه در کشور کامل نبود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با بیان اینکه راه‌اندازی آزمایشگاه پیش‌بالینی می‌تواند این چرخه را در کشور کامل کند، خاطر نشان کرد: امروزه اگر پروژه‌ای به ذهن متبادر شود، به دلیل نبود امکانات آزمایشگاهی متوقف نخواهد شد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن راه‌اندازی این آزمایشگاه باعث خواهد شد تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان و نیروهای انسانی که قصد مهاجرت داشتند، در کشور مشغول به فعالیت شوند.
دکتر صحرائیان این آزمایشگاه را مایه افتخار دانشگاه دانست و افزود: اگر ارتباطات ما با سایر کشورها آزاد بود، قطعا می‌توانستیم فضای بهتری را برای این آزمایشگاه فراهم کنیم، ضمن آنکه محققان زیادی امکان فعالیت در آن را داشتند.
وی با تاکید بر اطلاع‌رسانی برای آشنایی محققان با این آزمایشگاه، خاطر نشان کرد: در آینده خبرهای خوشی از این آزمایشگاه منتشر خواهد شد و ما نیز آمادگی داریم که در حد توان خود از این آزمایشگاه حمایت کنیم.
در این سمپوزیوم اساتید و پژوهشگران در مباحث مختلف در این حوزه به ارائه جدیدترین دستاوردها پرداختند.
خبرنگار: زهرا قدیری
 
 
  • گروه خبری : گروه خبری RSS
  • کد خبر : 76910
زهرا  قدیری
تهیه کننده:

زهرا قدیری