• تاریخ انتشار : 1402/11/28 - 15:01
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اطلاعیه شماره 12- اعلام زمان و مکان مصاحبه عمومی و اختصاصی داوطلبان آزمون استخدام پیمانی مهر ماه 1402

به اطلاع پذیرفته‌شدگان سه برابر ظرفیت مرحله اول آزمون استخدام پیمانی مهرماه 1402 می‌رساند، باتوجه‌به شروع روند برگزاری مصاحبه لازم است داوطلبین موارد زیر را به‌دقت مطالعه و رعایت کنند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، ساعت شروع پذیرش و لیست داوطلبان واجد شرایط فرایند مصاحبه (از تاریخ 1 تا 20 اسفند 1402) مطابق جدول پیوست است.
*جدول زمان‌بندی مصاحبه سایر داوطلبان متعاقباً از طریق همین سایت اعلام خواهد شد، لذا از تماس‌های غیرضروری جداً خودداری فرمایید.
داوطلبان می‌بایست در تاریخ و ساعت مقرر بدون تأخیر در محل کانون ارزیابی شایستگی داوطلبان آزمون استخدامی به آدرس: تهران، خیابان انقلاب، خیابان قدس، نرسیده به خیابان پورسینا، جنب پژوهشکده علوم دندانپزشکی، مرکز آموزش مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی حضور یابند.
برابر دستورالعمل، پذیرش داوطلب برای ورود به انجام مصاحبه حداکثر تا قبل از اتمام روال ارزیابی تکمیلی (خروج) اولین داوطلب مجاز خواهد بود.
تذکر 1: درصورت عدم مراجعه در تاریخ و ساعت مقرر امکان  انجام مصاحبه در تاریخ دیگر مقدور نبوده و داوطلب از روند مصاحبه حذف می گردد.
تذکر 2: با توجه به زمان بر بودن فرایند مصاحبه، پیش بینی لازم را برای حضور چند ساعته در مکان مصاحبه داشته باشید.
تذکر 3: از آوردن وسایل الکترونیکی اعم از هرگونه تلفن همراه، هندزفری،MP3  پلیر، ساعت هوشمند، و همچنین سایر وسایل شامل کیف، دفتر، سررسید، جزوه، لپ تاپ و ... خودداری نمایید. همراه داشتن وسایل مذکور هنگام برگزاری مصاحبه ممنوع بوده و از مصادیق تخلف و تقلب به حساب می آید.
تذکر 4: از آوردن همراه در مکان مصاحبه جداً خودداری فرمایید.
تذکر 5: افرادی که در زمان تحویل مدارک دارای نقص مدارک (شامل تاییدیه تحصیلی، گواهی ایثار و ...) بوده اند در روز مصاحبه مدارک لازم را به نماینده اداره استخدام تحویل دهند.
همراه‌داشتن موارد ذیل الزامی است:
1. همراه‌ داشتن اصل کارت ملی
2. در صورت کسب‌ مقام در مسابقات و رویدادها و جشنواره‌های معتبر استانی‌ و ملی‌ و جهانی‌ ارائه «اصل و کپی مدرک» (بدیهی است در صورت عدم ارائه مدرک در زمان مصاحبه امکان دریافت و اختصاص امتیاز به داوطلب امکان‌پذیر نخواهد بود)
3. خودکار آبی
ارزیابی‌ تکمیلی‌ بر اساس محورهای مندرج در صفحه‌ ١٨ دفترچه‌ راهنمای آزمون استخدامی ‌برگزار خواهد شد.
  • گروه خبری : معاونت توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع
الهام علی