• تاریخ انتشار : 1399/12/17 - 08:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 507
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

افتتاح نمایشگاه و نشست‌های تجاری اختصاصی معاونت درمان دانشگاه

در حاشیه اختتامیه نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید 19، دکتر متولیان فرآیند فعالیت ها در نمایشگاه و نشست‌های تجاری اختصاصی 6 ماهه معاونت درمان دانشگاه را تشریح کرد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، در حاشیه نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید 19، نمایشگاه و نشست‌های تجاری اختصاصی به همت معاونت درمان دانشگاه و با همکاری ستاد مقابله با کرونا کلان‌شهر تهران با حضور دکتر محمدرضا منظم رئیس دفتر توسعه فناوری و سلامت وزارت بهداشت، دکتر فرشاد علامه رئیس کنگره و معاون درمان دانشگاه، دکتر نسیم خواجوی راد دبیر علمی و دکتر علی‌رضا متولیان مدیرعامل شبکه اجتماعی tritapp جمعه 15 اسفند 99 افتتاح شد.

دکتر متولیان گفت: در اختتامیه این کنگره مسیر ۶ ماهه‌ای افتتاح خواهد شد. در این مسیر نیازهای مراکز درمانی استخراج‌شده است، این نیازها دودسته هستند، یک دسته نیازهایی که در حال حاضر محصولات برای رفع آن‌ها وجود دارد و دسته دیگر نیازهایی که محصولی برای تأمین آن‌ها وجود ندارد و باید تولید شوند. علاقه‌مندان بسیاری در بخش خصوصی تمایل دارند به این فعالیت‌ها بپردازند.

وی افزود: نمایشگاه به مدت 6 ماه خواهد بود، مجموعه نشست‌های تجاری در ۱۰ روز برگزارشده و کارشناسانی از حوزه معاونت درمان در زمان‌های مشخص‌شده با نمایندگان شرکت‌ها در خصوص محصولات به مذاکره و صحبت می‌پردازند. در این 6 ماه طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده و ارزیابی‌های اولیه صورت گرفته، مرحله‌به‌مرحله این مسیر طی خواهد شد؛ درنهایت بتوانیم باهم حمایت‌های دانشگاه و وزارت بهداشت فرآیندها را به مرحله قرارداد و تولید برسانیم.

دکتر متولیان اظهار داشت: در سامانه Tritapp شرکت‌ها پروفایل ایجاد کرده و محصولات خود را معرفی می‌کنند. این پروفایل همچون دفتر مجازی برای یک شبکه تخصصی عمل می‌کند و امیدواریم در این فرآیند با حمایت دکتر علامه و دکتر منظم الگوی مناسب و تصویر خوبی برای پیشبرد اهداف در این مسیر ایجاد کنیم.

دکتر منظم نیز در این خصوص گفت: فن بازار خدمت بزرگی است. لازم است از فن‌آوران حمایت کنیم و شرکت‌ها را به بازار وصل کنیم. همچنین به مراکز تحقیقاتی و دانش‌بنیان بگوییم و چه چیزی نیاز است تا آن‌ها درصدد تأمین آن باشند. نکته مهم بین این دو ضلع کارگزار است. زمانی که کارگزار بخش دولتی باشد این پروژه‌ها توفیقات چندانی حاصل نخواهد کرد اما با حضور بخش خصوصی می‌توان به تحقق پروژه امیدوار بود.

عکس: وحید مزاجردی

 

  • کد خبر : 171200
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

کامنت ها

0 تعداد کامنت ها

درج نظر