اولین سمپوزیوم بین المللی کریسپر برگزار شد

با مشارکت انجمن علمی دانشجویی ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران و چندین نهاد ملی و بین المللی علمی، اولین سمپوزیوم بین المللی و سومین سمپوزیوم ملی کریسپر به صورت آنلاین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این سمپوزیوم در تاریخ های 26 و 27 فروردین 1400 بصورت آنلاین در بستر اسکای روم و با مشارکت و حضور بیش از 1200 تن برگزار شد که این مورد از نکات قوت این سمپوزیوم بود.
در این نشست علمی سخنرانانی از کشورهای ایران، آلمان، پاکستان، ترکیه و آمریکا حضور داشتند.
توضیح اینکه، این سمپوزیوم در دو بخش شامل سخنرانی ها و یک کارگاه دو ساعته و با همکاری مشترک اتحاد زیست شناسان ایران، انجمن ژنتیک ایران، انجمن بیوتکنولوژی ایران، انجمن علمی دانشجویی ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جامعه المصطفی و به میزبانی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، برگزار شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان