اولین نشست بانوان خیر در حوزه سلامت با حضور مدیر خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران خیرین سلامت،  در این جلسه دکتر زهرا حسینی تبار، مدیر خیرین دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به مسائل و چالش‌های حاضر در دانشگاه، حوزه دانشجویان و درمان و بهداشت پرداخت.
وی گفت: در دانشگاه با توجه به علاقه مندی هر خیر در حوزه‌های مختلف عمرانی، تجهیزات پزشکی، بهداشت و درمان و دارو و نیز خوابگاهها و تامین جهیزیه برای زوجین دانشجو، میتوان هدایت کرد تا خیرین بتوانند کمک‌های خود را در مسیر مناسب ارائه دهند که همه افراد جامعه از رفاه نسبی برخوردار باشند.
در این جلسه به مبحث وقف و مشکلات و معضلات موجود پرداخته شد و مهندس امینی توضیحاتی در خصوص وقف به خیرین حاضر داد.
پس از پایان جلسه، بانوان خیر، از بازارچه همدلی در بیمارستان روزبه بازدید کردند و کمک‌های خیر خود را به بیمارستان از طریق خرید اجناس در بازارچه رساندند.

فاطمه آزادی

فاطمه آزادی