جلسه شورای پژوهشی بیمارستان فارابی برگزار شد

بررسی راهکارهای پیشگیری از توقف یا طولانی شدن طرح های پژوهشی

در اولین جلسه شورای پژوهشی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1400 درباره فرآیند انتخاب موضوع پایان نامه و نحوه پژوهش و انجام آن توسط دستیاران بحث و گفت و گو شد.

جلسه شورای پژوهشی بیمارستان فارابی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، اولین جلسه شورای پژوهشی این مرکز در سال جدید یکشنبه ۹ خرداد 1400  با حضور دکتر محمد طاهررجبی، معاون پژوهشی بیمارستان فارابی برگزار شد.
در این جلسه  ۱۷ طرح و پروپوزال مربوط به بخش‌های قرنیه، رتین، اربیت و مجرای اشکی، استرابیسم و گلوکوم  با حضور پیشنهاد دهندگان، استادان راهنما، مشاوران و داوران، مطرح و بررسی شدند. همچنین دکتر رجبی، معاون پژوهشی بیمارستان در این جلسه درباره فرآیند انتخاب موضوع پایان نامه و نحوه پژوهش و انجام آن توسط دستیاران و راهکارهای پیشگیری از توقف یا طولانی شدن پژوهش‌ها توضیحاتی داد.
سید عباس  قاضی میرسعید

سید عباس قاضی میرسعید