بررسی 7 طرح HSR در جلسه شورای تحقیقات بهداشتی و نظام سلامت معاونت بهداشت دانشگاه

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دبير شوراي تحقيقات بهداشتي و نظام سلامت معاونت بهداشت دانشگاه گفت: علاوه بر بررسي طرح هاي HSR بازبيني شده، 7 طرح HSR، يك طرح وزارتخانه اي و 8 طرح دانشجويي در جلسه ديروز شورا مورد بحث و بررسي اعضا قرار گرفت.

گالري عكس
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشت دانشگاه، جلسه شوراي تحقيقات بهداشتي و نظام سلامت روز يكشنبه 27 مهرماه سال جاري به رياست معاون بهداشت دانشگاه و باحضور معاون پژوهشي دانشگاه، جمعي از اعضاي هيئت علمي، معاون فني معاونت بهداشت و اعضاي ستاد معاونت بهداشت در محل سالن كنفرانس معاونت بهداشت برگزار شد.
آقاميري دبير شوراي تحقيقات بهداشتي و نظام سلامت معاونت بهداشت دانشگاه در گفت و گويي با خبرنگار روابط عمومي از بررسي طرح هاي HSR جلسه قبلي شورا كه در كميته داخلي مورد بازبيني قرار گرفته بودند، خبر داد و افزود: علاوه بر اين، 7 طرح HSR، يك طرح وزارتخانه اي و 8 طرح دانشجويي نيز در اين جلسه مورد بحث و بررسي اعضا قرار گرفت.
وي به فراواني طرح هاي پژوهشي بررسي شده در جلسات اين شورا از تيرماه سال جاري اشاره و تصريح كرد: 41 درصد طرح هاي بررسي شده مربوط به HSR ها بوده و 44 درصد طرح ها را طرح هاي دانشجويي و 10 درصد را طرح هاي وزارتخانه اي شامل شده است.
آقاميري افزود: 5 درصد طرح هاي بررسي شده در شورا را طرح هاي مشترك بين حوزه معاونت بهداشت دانشگاه و ساير حوزه ها تشكيل داده اند.
دبير شورا در ادامه در خصوص فراواني دانشجوياني كه جهت نمونه گيري به معاونت بهداشت دانشگاه  مراجعه كرده اند گفت: بيشترين مراجعات مربوط به دانشجويان دانشگاه تهران و پس از آن دانشكده علوم تغذيه و پژوهشكده غدد بهشتي بوده است.
خبرنگار: مائده خباز
عكس: اسماعيل استاجي