برگزاری جلسه آموزش طب ایرانی ویژه کارکنان سازمان فنی و حرفه ای شهرستان اسلامشهر

به همت واحد سلامت خانواده جلسه آموزشی با موضوع سبک زندگی سالم بر اساس آموزه های طب ایرانی برای کارکنان سازمان فنی و حرفه ای شهرستان اسلامشهر برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سه شنبه 30 مرداد 1403 جلسه آموزشی با موضوع سبک زندگی سالم براساس آموزه های طب ایرانی توسط مرضیه سلیمی مراقب سلامت پایگاه شماره 1 مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض برای کارکنان سازمان فنی و حرفه ای این شهرستان برگزار شد. در این جلسه مطالبی در خصوص اهمیت طب ایرانی در سبک زندگی سالم، نکات ضروری در اصلاح سبک زندگی، شش اصل ضروری زندگی سالم ارائه شد.

محسن عصمتی

محسن عصمتی

تصاویر

برگزاری جلسه آموزش طب ایرانی ویژه کارکنان سازمان فنی و حرفه ای  شهرستان اسلامشهر برگزاری جلسه آموزش طب ایرانی ویژه کارکنان سازمان فنی و حرفه ای  شهرستان اسلامشهر