برگزاری کارگاه روانشناختی با شعار «خود مراقبتی و سلامت روان» به مناسبت هفته سلامت

مدیریت امور سلامت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مناسبت هفته ملی سلامت با شعار «خود مراقبتی و سلامت روان» سومین کارگاه از مجموعه کارگاه های روانشناختی ویژه کارمندان معاونت فرهنگی و دانشجویی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، به مناسبت هفته سلامت مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان باهدف افزایش مهارت های زندگی و ارتقاء سطح سلامت روان، کارگاهی ویژه کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی، شنبه 16 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 10 تا 12بصورت آنلاین در فضای اسکای روم برگزار کرد.
در این کارگاه درباره علائم افسردگی، تعریف خشم و مدیریت آن و اضطراب و روش های کنترل آن توسط فاطمه سادات چاوشی مددکار و کارشناس مدیریت امور سلامت ارائه شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان