برگزاری کلاس‌های سبک زندگی سالم و ترویج ورزش بر اساس آموزه‌های طب ایرانی

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی سبک زندگی سالم و ترویج ورزش خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: پوران محمد بیگی، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 ابوذر در مسجد امام خمینی، زهرا گوهری، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 شهید کافی و سمانه منتهایی، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 دادوش در سرای محله شکوفه جنوبی این کلاس‌های آموزشی را برگزار کردند.
وی با تأکید بر اینکه یکی از کلیدهای 6 گانه سلامتی، حرکت و سکون است، افزود: در این کلاس‌های آموزشی در خصوص فاصله 2 ساعته مصرف غذا قبل ورزش، پرهیز از تمرین با معده خالی، تخلیه ادرار و مدفوع قبل ورزش، خواب و استراحت کافی قبل ورزش و تمرین در ساعت‌های متعادل روز مطالبی بیان شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی