تمدید مهلت ثبت نام مدرسه تابستانه فرهنگی و هنری ویژه فرزندان کارکنان و اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مهلت ثبت نام مدرسه تابستانه فرهنگی و هنری ویژه فرزندان کارکنان و اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تا 2 مرداد ۱۴۰۳ تمدید شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، با هدف گسترش فرهنگ ایرانی اسلامی و ایجاد نشاط و امید در بین فرزندان کارکنان دانشگاه، مدیریت امور فرهنگی دانشگاه در نظر دارد مدرسه تابستانه فرهنگی و هنری را در رشته های قرآن، سفال، مهارت آموزی، ورزش، دکوپاژ،زبان انگلیسی، نقاشی، سینما و غیره در رده سنی ۶ تا ۱۱ سال در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ در مجتمع خانه فرهنگ امام خمینی(ره) کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه با میان وعده، ناهار و همچنین وسیله ایاب و ذهاب از درب معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار کند.
همکاران و اعضا هیئت علمی دانشگاه حداکثر تا ۲ مرداد فرصت دارند با ارائه حکم کارگزینی و کپی شناسنامه فرزندشان، در این کلاس ها ثبت نام کنند.
شروع کلاس های مدرسه تابستان از ۶ مرداد ۱۴۰۳ است.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02142910322 تماس بگیرید.
برای دریافت پوستر مدرسه تابستانه فرهنگی و هنری، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی