جلسه اضطراری کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه اضطراری کمیته کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نتایج کشت های مثبت بخش نوزادان و NICU مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای پیشگیری وکنترل عفونت در این بخش ها ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه اضطراری کمیته کنترل عفونت، 12 تیر ۱۴۰۰ در سالن شورای ریاست مجتمع برگزار شد.
دکتر اسمعیل محمد نژاد دبیر کمیته کنترل عفونت مجتمع در رابطه با محور و اهداف برگزاری این جلسات گفت: یکی از وظایف کمیته کنترل عفونت آن است که میکروارگانیسم ها و کشت های بخش ها را مورد بررسی قرار دهد. در این جلسه نیز بنا به رسالت واحد کنترل عفونت، نتایج کشت های بخش نوزادان و NICU مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: به دنبال گزارشهای همکاران بخش نوزادان و اعضای کمیته کنترل عفونت، تصمیماتی در این جلسه اخذ شد تا بتوانیم از عفونت های بیمارستانی در بخش نوزادان پیشگیری کنیم. همچنین راهکارهایی ارائه و تبیین شد تا اگر مواردی از عفونت بیمارستانی در بخش
NICU و سایر بخش های بیمارستان وجود دارد، به موقع گزارش شود تا تیم کنترل عفونت اقدامات اصلاحی مبنی بر پیشگیری و کنترل آن را انجام دهد.
دکتر محمدنژاد با اشاره به برگزاری منظم جلسات کمیته کنترل عفونت مجتمع در دومین سه شنبه هر ماه گفت: بنا به شرایط بیمارستان و ارائه نتایج کشت میکروارگانیسم ها، این جلسات ممکن است به صورت اضطراری یا فوق العاده نیز برگزار شوند.  به عنوان مثال، در ماه خرداد دو جلسه از این جلسات برگزار شد و در ماه تیر نیز این دومین جلسه کمیته کنترل عفونت مجتمع محسوب می شد.
توضیح این‌که این کمیته با حضور
دکتر سیدعلی دهقان منشادی معاون درمان مجتمع، دکتر علیرضا کاظمینی سرپرست معاونت پشتبانی مجتمع، دکتر سیدرضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی مجتمع، دکتر امیرحسین اورندی مدیر نظارت بر درمان مجتمع،  دکتر زهرا جهانگرد رئیس بخش مراقبت های دارویی مجتمع، دکتر سمانه سالاروند مسئول فنی آزمایشگاه، دکتر مسعود رمضانی PhD میکروب‌شناسی، دکترمحمد رضا صالحی فوق تخصص بیماری های عفونی و پزشک بیمارستان ولی عصر (عج)، دکتر پروانه صادقی مقدم فوق تخصص نوزادان، دکتر صدیقه حنطوش زاده رئیس گروه زنان مجتمع، دکتر حسین دلیلی ریس بخش NICU و نوزادان مجتمع، دکتر زیبا مسیبی فوق تخصص نوزادان، مصطفی مرادی دلیر مدیر خدمات پشتیبانی مجتمع، پرستو آریاملو مدیر دفتر پرستاری مجتمع، دکتر اسمعیل محمدنژاد دبیر کمیته کنترل عفونت مجتمع و سایر اعضاء این کمیته برگزار شد.

شهره  بیات

شهره بیات