دومین کنگره بین‌المللی و ششمین همایش کشوری بروسلوز برگزار می‌شود

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: دومین کنگره بین‌المللی و ششمین همایش کشوری بروسلوز در آبان ماه سال جاری برگزار می‌شود.

بنابراین گزارش، این همایش باهمت مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، معاونت امور بهداشتی دانشگاه، مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان دامپزشکی کل کشور، دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و تعدادي از مراكز تحقيقاتي دانشگاه‌های کشور، قصد دارد دومین کنگره بین‌المللی و ششمین همايش کشوری بروسلوز"را از تاریخ 20 لغايت  22 آبان ماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی امام خمینی دانشکده پزشکی شهید بهشتی برگزار نماید.

لازم به ذکر است، این کنگره دارای 5.5 تا 11 امتیاز بازآموزی مداوم جهت مشمولین برحسب گروه های هدف و پیش‌نیاز ثبت‌نام در سامانه www.irceme.ir با کد شناسه برنامه :(60183) است .

آدرس محل برگزاری: تهران- بزرگراه شهید چمران- خیابان یمن- خیابان شهید اعرابی- جنب بیمارستان طالقانی- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- دانشکده پزشکی- طبقه دوم- سالن همایش‌های بین‌المللی امام خمینی (ره)

تلفن دبیرخانه: 8-22439963 - نمابر دبیرخانه: 22439964

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت مرکز به آدرسhttp://idtmrc.sbmu.ac.irمراجعه نمایند.