• تاریخ انتشار : 1399/12/25 - 15:46
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دکتر کاشانی: ارائه خدمات شایسته و درخور بیماران هدف تاسیس بخش شیمی درمانی بیمارستان آرش بوده است

بخش شیمی درمانی بیمارستان آرش باحضور دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه و دکتر شاهین فتحی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان جامع بانوان آرش، دوشنبه 25 اسفند 99 ، بخش شیمی درمانی باحضور دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه، دکتر لادن کاشانی، رئیس بیمارستان، دکتر شاهین فتحی،  مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران و دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان،  افتتاح شد.

دکتر کاشانی، رئیس بیمارستان گفت: قبلا بیماران ما برای شیمی درمانی داخل بخش مراجعه میکردند و فضای کافی برای این خدمت وجود نداشت. ما برای اینکه بتوانیم به بیماران خدمات شایسته و درخورشان ارائه کنیم با کمک هلال احمر و دکتر فتحی و حمایت های دکتر بیگلر در دفتر توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه این بخش را با 10 تخت راه اندازی کردیم.
وی افزود: امیدوار هستم در آینده بتوانیم خدمات بهتری را در بیمارستان آرش به بانوان مبتلا به سرطان  ارائه دهیم.

• گروه خبری : بیمارستان آرش,گروه خبری RSS
سارا احمدی زاده