سومین المپیاد بزرگ ورزشی کارکنان وزارت بهداشت در ساری برگزار می‌شود

سومین المپیاد بزرگ ورزشی کارکنان وزارت بهداشت (ویژه آقایان) در بستری برای نشاط سازمانی کارکنان برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در راستای «ترویج فرهنگ ورزش و تأکید بر روحیه قهرمانی، همگرایی و مشارکت فعال و ارزشمند کارکنان وزارت بهداشت»، سومین المپیاد بزرگ ورزشی با حضور کلیه تیم‌های ورزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و سازمان‌های تابعه در رشته‌های ورزشی فوتسال، والیبال، دارت، شطرنج، تنیس‌روی‌میز و شنا به‌صورت تیمی در آذرماه سال جاری در ساری برگزار خواهد شد.
سومین دوره المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از وقفه‌ای طولانی به‌خاطر شرایط همه‌گیری کرونا با حضور پرشور ورزشکاران دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های تابعه وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

الهام علی

الهام علی