محمدمهدی فدایی قهرمان مسابقات بدمینتون رقابت های قهرمانی دانشگاه های منطقه 10 شد

دانشجوی تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران به مقام قهرمانی در بخش انفرادی مسابقات بدمینتون دانشگاه های منطقه 10 وزارت بهداشت دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، در این مسابقات که سه شنبه 7 دی 1400 و با شرکت ورزشکارانی از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و شهیدبهشتی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، محمدمهدی فدایی دانشجو و عضو تیم دانشگاه علوم پزشکی تهران با پیروزی در هر 4 مسابقه خود، موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.
همچنین، بازیکنان تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران و شهیدبهشتی، به ترتیب موفق به کسب مقام های دوم و سوم این مسابقات شدند.
توضیح اینکه، محمدمهدی فدایی دانشجوی رشته بیوتک و ایمان حسین نژاد دانشجوی رشته پزشکی اعضای تیم بدمینتون دانشگاه در این مسابقات بودند و احمدرضا محمدی مربیگری و بهمن سیاوش وهابی سرپرستی تیم را برعهده داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان