میزگرد سیاسی زنان تمدن ساز با حضور نمایندگان نامزدهای ریاست جمهوری برگزار شد

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری برنامه دیدگاه و باتوجه به اهمیت مسئله زنان، خانواده و جمعیت و درگیری نیمی از جمعیت کشور در این رابطه، اقدام به برگزاری نشست بررسی برنامه نامزدهای ریاست جمهوری در این حوزه کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این برنامه روز یکشنبه ۲۳ خرداد ماه 1400 از ساعت 14:30 تا 17:30 در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی با حضور نماینده ۴ نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و حضور پر تعداد خبرگزاری ها برگزار شد.
همچنین، از مباحث مطرح شده در برنامه ۴ ساله نامزدها در حوزه زنان سرپرست خانوار می توان به مسئله بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار، مسئله اشتغال زنان سرپرست خانوار، توانمندسازی و بسترسازی در راستای خوداشتغالی و ورود به چرخه های بازاریابی و ... اشاره کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان