با حضور مدیر کل امور دانشجویی وزارت بهداشت؛

نشست هم اندیشی برگزاری اولین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی سراسر کشور برگزار شد

نشست هم انديشي و بررسي راهکارهاي برگزاری اولین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی (بین الملل) سراسر کشور با حضور مدیران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي معاونت دانشجویی، نشست هم اندیشی شورای عالی تشکیلاتی اولین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی (بین الملل) سراسر کشور روز سه شنبه 16 مردادماه 97 با حضور دکتر عطوف مدیرکل امور دانشجویی و مقدم منش مدیر تربیت بدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر کردی معاون بین الملل، دکتر حلب چی معاون دانشجویی، دکتر متوسلی سرپرست معاونت دانشجویی پردیس بین الملل و دکتر پورغریب مدیر تربیت بدنی دانشگاه در دفتر مدیریت تربیت بدنی برگزار شد.
در اين نشست دکتر پورغریب ضمن تقدير از حضور ارزشمند مدیران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونان دانشگاه در این جلسه، گزارشي از روند امکان سنجی و اعتبارسنجی برگزاری اولین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی سراسر کشور ارائه کرد و افزود: برگزاری مسابقات ورزشی در بین دانشجویان بین الملل فرصتی مناسب برای معرفی امکانات و توانمندی های دانشگاه ها بوده و همزمان ابزاری مناسب برای تقویت روحیه همگرایی، وفاق و همدلی در بین المللی سازی و خلق محیطی پویا و پر انرژی و با نشاط تلقی می شود. در همین راستا این دانشگاه برگزاری اولین المپیاد ورزشی دانشجویان خارجی (بین الملل) دانشگاه های علوم پزشکی کشور را با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت متبوع پیشنهاد می کند.
سپس دکتر حلب چی ضمن تاکید بر لزوم تعامل با دیگر دانشگاه های علوم پزشکی در خصوص کشف افراد مستعد، نخبگان و استعدادها در حوزه ورزش در بین دانشجویان خارجی، پيشنهاد بررسی دقیق آمار تعداد کل دانشجویان بین المللی علوم پزشکی سراسر کشور در جلسه مدیران تربیت بدنی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور را ارائه کرد که مورد استقبال حاضرين قرار گرفت
.
معاون بین الملل دانشگاه نیز در خصوص اهداف برگزاری این المپیاد اظهار داشت: در راستای بین الملل سازی دانشگاه، ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین دانشجویان، ارتقاء سلامت روحی، روانی و جسمانی دانشجویان، فرصت آشنایی با اقلیم، طبیعت، فرهنگ و آداب و رسوم دانشجویان بین الملل، فرصت تبادل اشتراکات و تجربیات فرهنگی، تبادل تجربیات سایر دانشگاه ها در امر بین الملل سازی، تشویق سایر دانشگاه ها در این امر، توسعه فرهنگ رقابت سالم و هدفمند، ایجاد فرصت و زمینه آشنایی دانشجویان خارجی با آداب و سنن و فرهنگ اقصی نقاط ایران اسلامی از طریق حضور در المپیادها، از اهداف برگزاری این رویداد بزرگ ورزشی خواهد بود.
در ادامه دکتر عطوف ضمن استقبال از برگزاري اين المپیاد، به بيان نقطه نظرات خود پرداخته و بر آسيب شناسي و بهبود نقاط قوت و رفع نقاط ضعف احتمالی تاکيد کرد
.
همچنین، مقدم منش حمايت همه جانبه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای برگزاری موفق المپياد را خواستار شد و جلب رضایت مخاطبان و اجرای دقیق دستورالعمل های وزارت متبوع را اولویت اصلی میزبانان این المپیاد دانست.
در پایان نشست مقرر شد در جلسه شورای مدیران تربیت بدنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، موارد پیشنهادی مطرح و نسبت به ارائه تعداد دقیق دانشجویان شاغل به تحصیل در این دانشگاه ها به تفکیک دختر و پسر، زمان پیشنهادی جهت برگزاری این المپیاد و رشته های پیشنهادی، نظرسنجی صورت پذیرد.