• تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 15:51

پایبندی دانشگاهیان به راه مقاومت در سایه شهادت سید حسن نصرالله

در مراسمی باشکوه که به یادبود شهید والامقام سید حسن نصرالله، فرمانده شجاع حزب‌الله لبنان، در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد، جامعه دانشگاهی و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران با تجدید میثاق با آرمان‌های مقاومت، بر ادامه راه این شهید بزرگوار تاکید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه این مراسم با اشاره به سابقه ترور شهید سید عباس موسوی و تقویت روزافزون حزب‌الله پس از آن، خاطرنشان کرد: رژیم اشغالگر قدس همواره در پی تضعیف محور مقاومت و از بین بردن رهبران آن بوده است اما شهادت این عزیزان نه تنها به مقاومت لطمه‌ای وارد نکرده، بلکه آن را تقویت کرده است.
وی با محکوم کردن جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، تصریح کرد: "ماهیت ظالمانه و اشغالگر این رژیم، شکست نهایی آن را رقم خواهد زد."
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با تسلیت به خانواده محترم شهید نصرالله و همه آزادی‌خواهان جهان، بر ادامه راه مقاومت تاکید کرد و گفت: "شهادت این فرمانده شجاع، همچون چراغی فروزان، راه مقاومت را روشن‌تر خواهد کرد و روحیه مبارزه با ظلم و استکبار را در منطقه تقویت خواهد بخشید."
در این مراسم باشکوه، دانشگاهیان و اقشار مختلف مردم با یک‌صدا بر ادامه راه مقاومت و مبارزه با ظلم و ستم تاکید کرده و بر لزوم حمایت از ملت مظلوم فلسطین و لبنان تأکید کردند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
زهرا  حری