پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انتخاب دکتر محمدرضا ظفرقندی به عنوان وزیر بهداشت

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی انتخاب دکتر محمدرضا ظفرقندی را به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک گفت و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در متن این پیام آمده است:

جناب آقای دکتر ظفرقندی
انتخاب شایسته حضرتعالی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور را صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم. بی‌شک تجربه ارزشمند جنابعالی در عرصه پزشکی و مدیریت سلامت، نویدبخش آینده‌ای روشن برای نظام سلامت کشور خواهد بود.
رای اعتماد مجلس به شما به عنوان سکان‌دار سلامت کشور، قلب جامعه پزشکی را مملو از امید و افتخار کرد و به امید خدا  فصل جدیدی را در تاریخ سلامت ایران رقم خواهد زد.
دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یکی از بزرگترین مراکز علمی کشور، همواره افتخار همکاری با شما را داشته و در این مسیر جدید نیز همچون گذشته، یار و همراه شما خواهد بود.
اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی علوم پزشکی تهران، ضمن آرزوی موفقیت روزافزون برای جنابعالی، آمادگی کامل خود را جهت همکاری در راستای تحقق اهداف بلند نظام سلامت اعلام می‌دارم.
با احترام
دکتر حسین قناعتی