کسب لوح برنز پزشکی فوتبال آسیا به عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر توحید سیف برقی عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه ملی و بین‌المللی پزشکی فوتبال آسیا، لوح تقدیر برنز را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نقل از گزارش سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا و فدراسیون فوتبال، هفتمین کنگره پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا و سومین دوره مراسم تقدیر از بهترین‌های پزشکی فوتبال آسیا از تاریخ ۱۱ تا ۱۵ اسفند 1401 در شهر دوحه قطر برگزار شد.
در این مراسم، به‌پاس بیش از 15 سال فعالیت دکتر توحید سیف برقی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه ملی و بین‌المللی پزشکی فوتبال آسیا، لوح تقدیر برنز به ایشان اهدا شد.
توضیح اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا در هر دوره، برترین پزشکان ورزشی در قاره کهن را برای اخذ جوایز پزشکی در فوتبال آسیا معرفی می‌کند.

الهام علی

الهام علی