• تاریخ انتشار : 1398/04/05 - 16:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2349
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تاکید مدیر برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه بر مشارکت همه گروه های آموزشی در مدیریت هزینه ها

دکتر رامین رحیم نیا در جلسه شورای آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی خواستار مشارکت همه گروه های آموزشی دانشگاه در مدیریت هزینه ها شد.

00:00
00:00
دانلود
 
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ دکتر رحیم نیا مدیر برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه روز سه شنبه 4 تیر ۹۸ در شورای آموزشی دانشکده آموزش را مهم ترین اولویت دانشگاه دانست و بر تلاش همه جانبه دانشگاه برای تامین هزینه های آموزش تاکید کرد.

وی گفت: وظایف اصلی و حاکمیتی دانشگاه همیشه اولویت اول هستند؛ هیچ وقت وظایف اصلی در آموزش و ... اولویت دوم تلقی نشده است. تمام سعی و تلاش ما این است که که وظایف اصلی آموزش دچار اختلال نشود.
دکتر رحیم نیا با اشاره به مشکلات اقتصادی فعلی گفت: نداشتن نقدینگی ایجاد چالش می کند و علائم و عوارض خودش را نشان می دهد. اما ما در دانشگاه چندسالی است بحث مدیریت هزینه و کاهش وابستگی به منابع دولتی را دنبال می کنیم و کمابیش برای این شرایط آماده بودیم.
وی افزود: ما با چالش منابع اعتباری مواجه هستیم و اگر مثل سال گذشته فقط حقوق را پرداخت کنیم و تورم صفر باشد؛ رشد اعتبار ما کفاف هزینه هایمان را مثل سال گذشته نمی دهد.
مدیر برنامه ریزی منابع مالی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه راهکار رد شدن از این چالش را همراهی همکاران دانشگاه در مدیریت هزینه ها دانست و خواستار مشارکت گروه های آموزشی در مدیریت هزینه ها شد: دانشگاه علوم پزشکی تهران یک سرمایه اجتماعی دارد و آن هیات علمی و کارمندانش هستند؛ آنها سرمایه بسیار گرانقدری هستند که با وجود نقشی که در بحث آموزش، فرهیختگی و خلاقیت در حوزه آموزش و پژوهش و درمان کشور و منطقه دارند؛ اما کمتر از مشارکت آنها در مدیریت هزینه ها استفاده می شود.
وی در توضیح تفاوت مدیریت هزینه و صرفه جویی گفت: مدیریت هزینه کمی عالی تر و هدفمندتر از صرفه جویی است. تلقی ای که از صرفه جویی در ذهن ماست این است که کمتر خرج کنیم چون پول نداریم؛ اما در واقع اینطور نیست و اصلا همچین انتظاری وجود ندارد. مدیریت در حوزه منابع معنی اش این است که هزینه هایی را که ارزش افزوده ای ندارند و بودن و نبودن آنها خیلی فرقی نمی کند و فعالیت های اصلی ما را دچار چالش نمی کند، حذف کنیم و دغدغه ای از این بابت نداشته باشیم. این همان بحث اولویت بندی است؛ هر چیزی که به آموزش ربط پیدا می کند در اولویت اصلی ماست.
دکتر رحیم نیا بر حفظ کیفیت فرایندها در کنار مدیریت منابع تاکید کرد و گفت: کیفیت پایان ندارد و همیشه راه هایی برای بهبود کیفیت و بهتر کردن روش ها وجود دارد. به هیچ عنوان قائل به این نیستم که به هر روشی شده به نتیجه ای که می خواهیم برسیم.
مدیر بودجه توضیح داد: ما به دنبال روشی مناسب برای مشارکت گروه ها وکارکنان در مدیریت هزینه ها بودیم؛ روشی که که در آن همکاران ما در گروه ها به همان نسبت در منافع و مضار حاصل از مدیریتی که اعمال می کنند، ذینفع باشند. پیشنهاد دادیم که گروه های آموزشی عدد و رقم هزینه شان را در سال 97 احصا کرده و برای سال 98 برآورد هزینه کنند. دراین طرح سه هزینه نیروی انسانی، مواد مصرفی و تعمیرات تجهیزات و یک درآمد هدف ماست و همین سه مورد 90 درصد هزینه های یک گروه را تشکیل می دهد. برای درآمد هم همکاران به هر شکلی که توانستند مدیریت هزینه انجام دهند و با نظر خودشان منجر به ارتقای وضعیت مالی شود؛ عددی از این مدیریت هزینه در داخل گروه می ماند که با نظر مدیر گروه صرف هزینه های گروه شود؛ هزینه هایی که می تواند شامل هر چیزی باشد.

خبرنگار: شیما سادات عطری 

عکس: حسین اکبریان

  • گروه خبری : دانشکده پرستاری مامایی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 89209
کلمات کلیدی
شیما سادات  عطری
تهیه کننده:

شیما سادات عطری