• تاریخ انتشار : 1399/08/21 - 18:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1087
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران با معاون بین‌الملل دانشگاه دیدار کرد

دکتر امجد المظفر، رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران و دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه در راستای تسهیل و توسعه همکاری‌های دانشگاهی با یکدیگر دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، در دیدار چهارشنبه 21 آبان 99 در سالن شورای این معاونت، دکتر محمدحسین نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه، دکتر روح‌الله نوریان، مشاور اجرایی معاون بین‌الملل دانشگاه و دکتر اردلان شریعت از مدیریت توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز حضور داشتند.
در آغاز، دکتر المظفر، رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پذیرش دانشجویان عراقی و ارتباط خوب و مؤثر با آن‌ها، گفت: سفارت عراق از ایجاد پل ارتباطی قوی‌تر میان مراکز علمی این کشور با دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح اساتید و دانشجویان استقبال می کند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با وجود همه‌گیری کرونا در جهان ما تلاش کرده‌ایم که این ارتباطات حفظ شود و هماهنگی‌هایی برای برگزاری سمینارهای آنلاین مشترک در زمینه کووید 19 انجام و نتایج خوبی نیز به همراه داشته است.
رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران از اعلام آمادگی تعدادی از دانشگاه‌های این کشور برای انعقاد تفاهم‌نامه همکاری و انجام کار عملیاتی با دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و بیان داشت: دانشگاه‌های مستنصریه، واسط و دیاله که در استان‌های هم‌مرز با ایران واقع شده‌اند، پیگیر تقویت همکاری‌های خود در زمینه‌های علمی، آموزشی و پژوهشی هستند.
دکتر المظفر افزود: رایزنی فرهنگی سفارت عراق همچنین آمادگی دارد در صورت تمایل دانشگاه علوم پزشکی تهران، زمینه همکاری مشترک با دیگر مراکز علمی این کشور را در کمترین زمان ممکن فراهم کند.
وی همچنین به طرح برخی از مسائل پیش روی دانشجویان عراقی پرداخت و افزود: با تکیه بر علاقه‌مندی متقاضیان عراقی برای تحصیل در این دانشگاه، انتظار می‌رود با پیش‌بینی راهکارهایی از سوی طرفین بتوان شرایط موجود را تسهیل و شاهد افزایش تعداد دانشجویان بود.
رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران همچنین پیشنهاد برگزاری نشستی آنلاین با دانشجویان مشغول به تحصیل این کشور در دانشگاه را مطرح کرد و بیان داشت: این رویکرد در کنار ایجاد فرصت معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقش مؤثری در کاهش مسائل دانشجویان و ارتباط آن‌ها با مسئولان دانشگاه و سفارت عراق در ایران خواهد داشت.
سپس دکتر کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه نیز بر اهمیت گسترش ارتباطات علمی میان دو کشور در کنار قرابت‌های تاریخی، فرهنگی و دینی تأکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز طی سال‌های اخیر با پیگیری پروژه‌هایی چون راه‌اندازی دانشگاه مشترک با آستان مقدس امام حسین (ع) و اجرای برنامه‌های آموزشی با دانشگاه‌های عراق، تمایل خود برای توسعه همکاری‌ها را نشان داده است.
وی با اشاره به علاقه‌مندی دانشگاه‌های عراقی برای همکاری در سطح اساتید و دانشجویان، اظهار داشت: به منظور گذراندن دوره فرصت مطالعاتی اساتید و اعضای هیأت‌علمی این کشور در دانشگاه مکاتباتی با بیمارستان‌ها و گروه‌های آموزشی انجام شده تا همکاریهای لازم صورت گیرد.
دکتر کردی با بیان اینکه ارتباط با تک تک دانشگاه‌های عراق برای ما کار ساده‌ای نیست ولی در صورت برنامه‌ریزی سفارت عراق آماده همکاری هستیم، تصریح کرد: در حوزه آموزش اساتید عراقی امکان برگزاری دوره‌های پسادکترا و فلوشیپ آموزشی چه به صورت حضوری و چه به شکل آنلاین وجود دارد.
معاون بین‌الملل دانشگاه با استقبال از عقد تفاهم‌نامه‌های همکاری با دانشگاه‌های این کشور، بیان داشت: به دنبال همه‌گیری کرونا و کاهش ترددهای بین‌المللی، از مدتی پیش دانشگاه علوم پزشکی تهران امکان عقد تفاهم‌نامه آنلاین را فراهم کرده که می‌توان از این فرصت نیز استفاده کرد.
وی بر اهمیت عملیاتی شدن تفاهم‌نامه‌های همکاری تأکید کرد و افزود: به نظر می‌رسد تعریف دو تا سه کار عملیاتی مشترک در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی به شکل‌گیری مسیر همکاری‌های آتی کمک کرده و راه را برای طرفین هموار کند.
دکتر نکوفر، مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه نیز به ارائه توضیحاتی در خصوص ارتباطات شکل گرفته با دانشگاه‌های واسط و مستنصریه عراق پرداخت و گفت: دانشگاه واسط به صورت جدی پیگیر انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه علوم پزشکی تهران است و خوشبختانه طرفین تاکنون به نتایج خوبی نیز دست یافته‌اند.
وی از اجرای تعدادی برنامه مشترک با دانشگاه مستنصریه خبر داد و گفت: این برنامه‌ها منجر به همکاری اساتید و محققان دو مجموعه شده و موضوع انعقاد تفاهم‌نامه مشترک را پر رنگ کرده است.
مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون با دانشگاه دیاله همکاری نداشته اما پیش‌نویس تفاهم‌نامه ارسالی آن‌ها بررسی و نتیجه به رایزنی فرهنگی سفارت عراق در ایران اعلام خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به همکاری با دیگر دانشگاه‌های عراقی طی سال‌های اخیر، یادآور شد: در حال حاضر دوره مشترک کارشناسی ارشد نانو تکنولوژی با همکاری دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی و دانشگاه کوفه در حال اجرا است ضمن اینکه دانشکده مجازی و دانشگاه بغداد نیز ارتباط موفقی را با یکدیگر برقرار کرده‌اند.
مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه همچنین پیشنهاد برگزاری تور آشنایی با ظرفیت‌های دانشگاه برای رایزن فرهنگی سفارت عراق در ایران را مطرح کرد و افزود: همچنین اتاق همکاری‌های علمی دانشگاه با کشور عراق نیز راه‌اندازی شده که طی برگزاری این تور بیشتر با فعالیت‌های آن آشنا خواهید شد.
در پایان، دکتر اردلان شریعت از مدیریت توسعه امور بین‌الملل معاونت بین‌الملل نیز مجموع دانشجویان عراقی مشغول به تحصیل در دانشگاه را حدود 240 نفر اعلام کرد و اظهار داشت: در ترم جدید تحصیلی 75 دانشجوی دیگر نیز ثبت‌نام قطعی کرده‌اند.
وی همچنین با اشاره به صحبت‌های رایزن فرهنگی سفارت عراق در خصوص علاقه‌مندی متقاضیان عراقی برای تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: در صدد طراحی پکیجی برای متقاضیان این کشور به منظور تسهیل شرایط تحصیل آن‌ها هستیم.

 

  • گروه خبری : معاونت بین الملل دانشگاه,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 163543
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *