برگزاری جلسه کمیته ریشهیابی عوامل مؤثر در مرگومیر کودکان یک تا 59 ماهه در معاونت درمان دانشگاه
مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان ها تعامل معاونت های بهداشت ودرمان را در کمک به کاهش مورتالیتی بیماران بسیار موثر خواند.
مسابقه نقاشی با موضوع کودک و تغذیه سالم، فعالیت بدنی ویژه دانش آموزان در شهرستان اسلامشهر
کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر گفت: برای نهادینه کردن فرهنگ عادتهای غذایی سالم در خانوادهها باید بیشتر از قبل موردتوجه قرار گیرد.
کارگاه آموزشی هنر ویترای در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود
به همت مدیریت امور هنری و فوق برنامه، کارگاه آموزش هنر ویترای یا نقاشی روی شیشه، ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار خواهد شد.
نخستین نشست مجازی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با پزشکان مطبها، مدیران و کادر درمانی بیمارستانهای خصوصی مناطق تحت پوشش
نخستین نشست مجازی دکتر سیدفرشاد علامه با پزشکان مطبها، مدیران و کادر درمانی بیمارستانهای خصوصی مناطق تحت پوشش برگزار شد.
دکتر حسن رزمی: آزمون دانشنامه تخصصی در دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی تهران بسیار خوب و مدبرانه و با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.
آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی 21 تا 23 مهر ماه 99 در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
بازدید گروه مدیریت ایمنی بیمار از بخش گوارش و آندوسکوپی مرکز طبی کودکان
گروه مدیریت ایمنی بیمار مرکز طبی کودکان از بخش گوارش و آندوسکوپی این بیمارستان بازدید کرد.
نشست مدیر پرستاری مرکز طبی کودکان با مسئولان پرستاری به صورت مجازی
نشست نازیلا خلیل زاده، مدیر پرستاری مرکز طبی کودکان با مسئولان پرستاری به صورت مجازی برگزار شد.
سومین نشست علمی هفتگی (لایو اینستاگرام) در دانشکده بهداشت با موضوع دورکاری در هنگامه و پس از همه گیری کووید 19 برگزار می شود
سومین نشست علمی هفتگی دانشکده بهداشت به صورت لایو از اینستاگرام و نرم افزار اسکای روم برای پرسش و پاسخ برگزار می شود.
پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت 24 مهر ماه روز جهانی غذا
دکتر علیرضا دلاوری در پیامی 24 مهر ماه روز جهانی غذا را که با شعار روز جهانی غذا " همه با هم برای تغذیه سالم و امنیت غذایی خانواده در شرایط اپیدمی کرونا " نام گذاری شده است تبریک گفت.
نظارت دقیق بازرسان شبکه بهداشت شهرستان ری براجرای طرح از خانه تا خانه با ماسک
به منظور کنترل بهتر اپیدمی ویروس کرونا، بازرسان شبکه بهداشت نظارت دقیقی بر اجرای طرح از خانه تا خانه با ماسک دارند.