• تاریخ انتشار : 1399/03/25 - 14:40
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2833
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

با حضور دکتر کریمی نشست معاونان دانشگاه با روسای بیمارستان‌ها برگزار شد

دکتر کریمی: سرمایه اجتماعی به وجود آمده در دانشگاه بسیار ارزشمند است که باید با عملکرد خود آن را حفظ کنیم

در نشست رئیس و معاونان دانشگاه با روسای بیمارستان‌ها، روند آموزش بالینی، گزارش وضعیت HIS بیمارستان‌ها و نتایج تصمیمات کارگروه نحوه پرداخت کارانه و اضافه‌کار مطرح و مسائل هریک از بیمارستان‌ها در این زمینه بررسی و بر فعالیت بیشتر روابط عمومی بیمارستان‌ها تاکيد شد.

گالری عکس
دانشجویان را فرزندان خود بدانید
در این نشست که یکشنبه 25 خرداد 99 در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر کریمی رئیس دانشگاه، با تأکید بر رسیدگی به امور دانشجویان گفت: روسای بیمارستان‌ها اغلب جوان و علاقه‌مند به دانشگاه هستند و فاصله زیادی با دوران دانشجویی ندارند که این بسیار ارزشمند است. بارها تأکید کرده‌ام اگر بیمار و دانشجو را از مجموعه حذف کنیم؛ کارکرد دانشگاه دیگر معنایی ندارد. درواقع دانشگاه بدون دانشجو و بیمار دیگر دانشگاه نیست لذا به روسای بیمارستان‌ها تأکید می‌کنم دانشجویان را مانند فرزندان خود بدانند.

حفظ سرمایه اجتماعی و جلوگیری از سرمایه سوزی

رئیس دانشگاه با تأکید بر حفظ سرمایه اجتماعی دانشگاه گفت: در این 3-4 ماه، سرمایه اجتماعی خوبی  در نظام سلامت کشور، دانشگاه و بیمارستان‌های دانشگاه به وجود آمده که بسیار ارزشمند است و باید با عملکرد خود این سرمایه را حفظ و از سرمایه سوزی جلوگیری کنیم و در رسیدگی به بیماران بخصوص بیماران نیازمند و کم‌بضاعت حداکثر تلاش خود را انجام دهید تا حاشیه‌ای برای بیمارستان‌ها ایجاد نشود.

با دانشجویان تعامل بیشتری داشته باشید

دکتر کریمی بابیان اینکه یکی از مهم‌ترین ارزش‌های دانشگاه کم حاشیه بودن در امر آموزش و درمان است افزود: در این شرایط  که دانشجویان استرس مسائل کرونا را در خوابگاه و جامعه  دارند در برگزاری کلاس‌ها و امکانات حفاظتی که در اختیارشان قرار می‌دهید تعامل بیشتری با آنان داشته باشید. امیدوارم با تلاش‌های معاونت‌های دانشجویی و آموزشی در حوزه آموزش دانشجویان مشکلی نداشته باشیم.

لزوم توجه بیشتر به HIS و IT  بیمارستان‌ها

رئیس دانشگاه بر توجه بیمارستان‌ها به حوزه IT و HIS بیمارستان‌ها تأکید کرد و گفت: در هر بیمارستانی که رئیس آن وقت بیشتری در حوزه IT و HIS ها می‌گذارد کمترین مسئله را در این حوزه داریم. لذا با مسئولان واحدهای خود جلسات مستمر برگزار و مسائل حوزه فناوری اطلاعات برطرف کنید.

تأکید بر فعالیت بیشتر روابط عمومی بیمارستان‌ها

دکتر کریمی بر فعالیت بیشتر روابط عمومی بیمارستان‌ها تأکید کرد و گفت: دکتر ترابی ضوابطی را در زمینه همکاری روابط عمومی واحدها تدوین کردند که هفته آینده در جلسه‌ای که با مسئولان روابط عمومی واحدها خواهیم داشت بر این همکاری تأکید خواهیم کرد.

رضایتمندی 80 درصدی اساتید و دانشجویان از آموزش مجازی

دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه، با اشاره به دستاوردهای بزرگی دانشگاه در دوران شیوع کرونا گفت: کار معاونت تسهیل و پشتیبانی و تسریع و کمک به پروسه آموزش مجازی است. در این مدت بیمارستان‌های دانشگاه ازنظر توسعه زیرساخت‌های حوزه IT رشد قابل‌توجهی داشتند و این جز اموری است که باید ادامه پیدا کند.

معاون آموزشی دانشگاه با اعلام رضایتمندی 80 درصدی اساتید و دانشجویان از آموزش مجازی گفت: در آموزش مجازی تضمین کیفیت و رعایت استانداردها اهمیت بسزایی دارد و در این زمینه نیز اقدامات متعددی صورت گرفته است. یکی از این اقدامات نظرسنجی از اساتید و دانشجویان است که در این نظرسنجی 80 درصد از اساتید و دانشجویان ابراز رضایتمندی کرده‌اند.
دکتر سهراب پور با اشاره به روند آموزش حضور دانشجویان گفت: از 17 خرداد با بازگشایی آموزش حضوری، مسئله عمده‌ای به معاونت آموزشی دانشگاه اعلام‌نشده؛ چنانچه بیمارستان‌ها با چالشی روبرو هستند مطرح کنند که به آن رسیدگی کنیم.

شرایط مناسب خوابگاه‌ها پس از بازگشایی آموزش حضوری

سپس دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی دانشگاه، شرایط خوابگاه‌ها  را مناسب ارزیابی کرد و گفت: چالش اصلی پیش از بازگشایی آموزش حضوری، مسئله خوابگاه‌ها بود که با کمک روسای دانشکده‌ها حل شد و هریک از دانشکده‌ها برای کمتر از 50 درصد جمعیت دانشکده و خوابگاه فراخوان حضور اعلام کردند.
معاون دانشجویی دانشگاه با تشریح نحوه توزیع ماسک در بین دانشجویانی که به بیمارستان‌ها می‌روند و انجام تست PCR برای آنان افزود: درنتیجه همکاری دانشکده‌ها و بیمارستان‌ها، دانشگاه در بازگشایی آموزش حضوری کمترین حاشیه را در کشور دارد که این بسیار ارزشمند است.

کارآموزان به‌موقع فارغ‌التحصیل می‌شوند
در ادامه دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به روند آموزش کارآموزان در بیمارستان‌ها گفت: کارآموزان به بخش‌ها بازگشته‌اند و دوره آموزشی آنان در بخش‌ها فشرده‌شده که بتوانند به‌موقع فارغ‌التحصیل شوند.

تأکید بر نظارت رئیس بیمارستان بر عملکرد حوزه IT

سپس دکتر سینا مرعشی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، با تأکید بر رعایت ضوابط امنیتی سامانه‌های نرم‌افزاری دانشگاه گفت: به‌تازگی سیستم اطلاعات سلامت هدف جذابی برای هکرها شده‌اند و دستگاه‌های سی‌تی‌اسکن و MRI موردحمله قرار می‌گیرند. براین اساس پروتکل‌های امنیتی در چند مرحله به بیمارستان‌ها اعلام‌شده و مسئولان IT بیمارستان‌ها باید آن را به دقت رعایت کنند.

دکتر مرعشی بر مدیریت دسترسی به سیستم  اطلاعات بیمارستانی تأکید کرد و گفت: تغییر داده در بانک اطلاعاتی HIS به‌صورت دستی و مستقیم نباید انجام شود و تغییرات باید تنها از طریق برنامه HIS  و با تعیین سطح دسترسی باشد.
مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه به تشریح شرایط بیمارستان‌ها ازنظر ارسال پرونده‌های بیمارستانی، سامانه نوبت‌دهی متمرکز، سیستم PACS و... پرداخت و گفت: از روسای بیمارستان‌ها انتظار می‌رود کمیته فناوری اطلاعات مرکز خود را به‌صورت ماهانه تشکیل دهند و موضوعات مربوط به سامانه‌های پرونده الکترونیک سلامت، ارسال الکترونیک اسناد، الکترونیک شدن آمار روزانه و حذف آمار دستی و پایش کیفیت داده‌های سامانه اطلاعات بیمارستانی و... را بررسی کنند.

بررسی عملکرد بیمارستان‌ها در زمینه بیماران کووید 19
در ادامه، دکتر فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، وضعیت بیمارستان‌ها را ازنظر میزان مراجعه، بستری و ترخیص شدگان کووید 19  بررسی کرد و گفت: انتقال بیمار به بیمارستان‌ها باید باهماهنگی انجام شود.

تشریح پرداخت‌های بیمارستانی

سپس دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و آزاده چترروز مدیر مالی دانشگاه در زمینه روند پرداخت‌های بیمارستانی و نحو حمایت از کارکنانی که در بخش‌های کرونا فعالیت دارند توضیحاتی را ارائه کردند.

لزوم وحدت رویه در روابط عمومی مراکز

در ادامه دکتر ماشاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، بر وحدت رویه روابط عمومی بیمارستان‌ها تأکید کرد و گفت: خوش‌نامی و برندسازی مترادف هم هستند و برای اینکه خوش‌نامی که در شأن دانشگاه است حفظ و ارتقا یابد نیاز به وحدت رویه داریم. همه مؤسسات زیرمجموعه دانشگاه‌های بزرگ دنیا تحت پوشش ارم دانشگاه خود هستند و این به آن‌ها هویت می‌دهد. این رویکرد در دانشگاه ما نیز باید رعایت شود.
وی خواستار درج رتبه بیمارستان‌ها در وب‌سایت مراکز شد و گفت: جایگاه بیمارستان‌ها در نظام‌های رتبه‌بندی باید به‌نمایش گذاشته شود این کار به برنامه‌ریزی برای ارتقا این جایگاه و انتخاب مسیر مناسب برای حفظ خوش‌نامی مراکز کمک می‌کند.

کرونا و فرصت برگزاری کنگره‌های بین‌المللی

دکتر رامین کردی معاون بین‌الملل دانشگاه نیز با اشاره به برگزاری 7 کنگره‌های بین‌المللی و 40 وبینار مجازی گفت: شاید در شرایط عادی برگزاری کنگره‌های بین‌المللی انجام نمی‌شد ولی با شیوع کرونا، کنگره‌های بین‌المللی آنلاین با بیش از 2 هزار شرکت‌کننده برگزار شد که 50 درصد از آنان خارجی و از کشورهایی بودند که نمی‌توانستند به کشورمان بیایند و این فرصتی است که باید برای تداوم آن تلاش کرد.
در ادامه هریک از روسای بیمارستان ها به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 158040
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *