28 تا ۳۰ مهرماه؛

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برگزار می‌شود

چهارمین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با ۶۹ سخنرانی و ۱۵ سمپوزیوم  ۲۸ تا ۳۰ مهرماه به صورت‌ مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر قاضی خوانساری مدیر گروه فارماکولوژی در تبیین جزئیات این کنگره بین المللی گفت: ۵۱۹ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شد.
وی افزود: ۴۷ سخنرانی، ۱۶۶ پوستر به صورت شفاهی، ۲۹۹ پوستر، ۱۵ سمپوزیوم، ۹۶ سخنرانی در زمینه های
مختلف روز فیزیولوژی و فارماکولوژی و ۸ سخنرانی کلیدی طی روزهای ۲۸ تا ۳۰ مهرماه به صورت مجازی ارائه خواهد شد.
مدیر گروه فارماکولوژی ادامه داد: تدابیر لازم در گروه دیده شده و سخنرانی ها و پوسترها در ۴ سالن مجزا و به صورت همزمان ارائه خواهد شد.

وی در تبیین اهمیت برگزاری این کنگره گفت: رشته‌های فارماکولوژی و فیزیولوژی و شاخه های وابسته به آنها می­توانند در یافتن پاتوفیزیولوژی بیماری، پیشنهاد دارو و واکسن های موثر نقش تعیین کننده­ای داشته باشند و باید بیش از پیش به آن پرداخت.

مینا  محمدی

مینا محمدی