• تاریخ انتشار : 1403/06/27 - 14:21

با امتیاز آموزش ضمن خدمت

کارگاه های توانمندسازی و رشد فردی با عنوان زیستن خردمندانه برگزار می شود

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی با همکاری اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه، کارگاه "والدین آگاه، نوجوان توانمند" از سلسله کارگاه های "زیستن خردمندانه" را همراه با امتیاز ضمن خدمت ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه با عنوان "والدین آگاه، نوجوان توانمند" باهدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و جسمی و بهبود سطح روابط بین فردی و در راستای تحکیم خانواده و ارتقا سطح سواد سلامت 1 مهر 1403 از ساعت 10 تا 13 به صورت حضوری در سالن شورای معاونت برگزار خواهد شد.
از همکاران علاقه مند دعوت می شود، برای ثبت نام به سامانه آموزش ضمن خدمت دانشگاه به آدرس، اینجا درس را انتخاب کنند.
توضیح اینکه، این کارگاه دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت بوده و ظرفیت هر کارگاه 40 نفر است.
واحدهای تحت پوشش دانشگاه در صورت تمایل به برگزاری این دست از کارگاه ها در واحد خود، برای هماهنگی با شماره 64432560 دکتر سمانه میرزایی تماس بگیرند.
برای اطلاع از تاریخ، عناوین و پوستر کارگاه ها، اینجا کلیک کنید.
برای دریافت پوستر کارگاه والدین آگاه، نوجوان توانمند، اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی