کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران 25 تا 27 بهمن 1402 برگزار می شود

دانشگاه علوم پزشکی تهران دهمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران را با شعار «اخلاق و مسئولیت اجتماعی» 25 تا 27 بهمن برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دهمین کنگره  سالانه اخلاق پزشکی ایران از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ بهمن ماه، به همت مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان نظام پزشکی و با همکاری فرهنگستان علوم پزشکی و معاونت پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش و بنیاد حکمت، تاریخ و اخلاق پزشکی با حضور و مشارکت فعالان حوزه اخلاق پزشکی کشور در مجموعه همایشهای باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس واقع در میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، انتهای خیابان سرو روبروی پارک طالقانی برگزار می شود.

شعار این کنگره «اخلاق و مسئولیت اجتماعی» و محورهای اصلی آن، اخلاق در آموزش، اخلاق در ارائه خدمات سلامت، اخلاق در پژوهش و اخلاق در فن آوری های نوین است.

این کنگره  با ارائه ۴۰ سخنرانی کلیدی و ۳۴ مقاله منتخب در دو سالن به طور موازی بررگزار می شود.

علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس سایت https://learn.irimc.org/imec مراجعه کنند.

زهرا  حری

زهرا حری