اهدای لوح تقدیر رئیس دانشگاه به تیم درمان نجات دهنده مادر باردار مبتلا به کووید 19
جلسه تقدیر از تیم درمان نجات مادر باردار مبتلا به کووید در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه تقدیر از تیم درمان نجات مادر باردار مبتلا به کووید با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، دکتر سید علی دهقان معاون درمان مجتمع، دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان و اعضای تیم درمان شنبه ۵ تیر ۱۴۰۰ در این بیمارستان برگزار شد.
دکتر علامه گفت: این جلسه بهانه ای برای قدردانی از زحمات تیمهای درمانی در همه بیمارستانها به ویژه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در همه گروه های آموزشی در دوران کووید و قبل از آن است. تیمهای درمان همواره زحمات بسیاری را برای نجات جان بیمار متقبل می شوند و از زحمات آنها تقدیر می کنیم. لوح تقدیرهایی اختصاصاً برای این مورد خاص از سمت استاد دکتر کریمی ریاست دانشگاه تهیه شده و ما حامل پیام تقدیر و خدا قوت ایشان هستیم.
وی افزود: شیرینترین اتفاق این است که نجات جان بیمار به قدری برای سیستم پزشکی و پرستاری مهم بوده و ارائه بهترین کیفیت خدمات مورد توجه است که اساتید بیماران را به نام می شناسند، همچون خانواده خود به آنها خدمت ارائه می دهند و نگران و پیگیر حال آنها هستند که این امر نشان دهنده وجه اصلی سیستم درمان کشور است.
دکتر دهقان گفت: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) جایگاه خاص و ویژه در سیستم بهداشت و درمان کشور دارد و با حضور کادر درمان و پشتیبان و همکاری خاص آنها خدمات بسیاری را به سراسر کشور ارائه میدهد. در سال گذشته و در دوران کووید اتفاقات بسیاری همچون این مورد به وقوع پیوست و جان بیماران بدحال زیادی نجات پیدا کرد که همه اینها حاصل زحمات گروه های مختلف بیمارستان برخی به صورت مستقیم و برخی به صورت غیرمستقیم و پشتیبان بوده است. با حمایت شما در دانشگاه توانستیم اهداف مد نظر را در مجتمع پیش ببریم و چیزی که در توان داریم به منسه ظهور بگذاریم، در صورت مواجه با مشکلات و کمبودها با حمایت معاونت درمان و مجموعه تحت نظارت راه را به پیش ببریم، در ادامه نیز خواستار ادامه این حمایتها هستیم و ان شاءالله با گسترش موضوع واکسیناسیون شاهد کنترل این بیماری باشیم.
دکتر گنجعلی خان گفت: تعداد بیمارانی که این گونه در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) نجات پیدا کردند بسیار است. مادران بدحال زیادی را داشتیم که با شرایط وخیم مراجعه کرده و نجات پیدا کردند که این امر بسیار خوشحال کننده بوده و از زحمات دوستان تشکر میکنیم.
دکتر سامرند فتاح قاضی رئیس بخش مراقبتهای ویژه اورژانس مجتمع گفت: این فعالیتها اقدام تیمی است و یک نفر به تنهایی نمیتواند، آن را انجام دهد. تمامی کارکنان ICU اورژانس، پرستاران، بهیاران، کمک بهیاران، خدمات و دستیاران در این امر سهیم هستند. در این مدت بیمار مبتلا به کووید و مادران باردار بد حال زیادی داشتیم و با زحمات این کارکنان توانستیم شاهد نجات جان بیماران باشیم.
دکتر زهرا پناهی فلوشیپ پره ناتال، استاد بخش زنان مجتمع گفت: خداروشکر در پیک چهارم با مدیریت بیماری کووید میزان مرگ و میر کاهش پیدا کرد و با وجود مادران بدحال توانستیم بسیاری از آنها را نجات دهیم.
دکتر محمد رضا صالحی متخصص بیماریهای عفونی مجتمع کنار همه مشکلات و معضلاتی که بیماری و کووید داشت، محفل علمی و فنی با همکاری خوب تیمی ایجاد شد. بیماریهای زنان بسیار با استرس است و همه اضطرابها در خصوص یک بیماری در مورد مادر باردار صدق می کند. در پیک چهارم تیم بسیار هماهنگی داشتیم که منجر به ارائه خدمات با کیفیت بهتر شد.
وی افزود: لازم است نگاهی به مستندسازی علمی در این موضوع داشته باشیم و هماهنگی بیشتری بین معاونت درمان و معاونت پژوهشی صورت گیرد، کارشناسان مرکز تحقیقاتی و پژوهشی به تیم درمان برای ثبت تجربیاتی که روزانه اتفاق می افتد به روش درستی درست و علمی کمک کنند.
در این جلسه لوح تقدیر دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه به تیم درمان اهدا شد.
متن تقدیر به شرح زیر است:
مدافع سلامت سرکار خانم /جناب آقای
سلام علیکم
بیشک مهمترین رسالت کادر درمان در بیمارستانها درمان و نجات جان بیماران است. از این که در نجات جان مادر باردار بدحال مبتلا به کووید 19 و نوزاد ایشان دلسوزانه و متعهدانه تمام تلاش خود را به کار بستید تشکر و قدردانی مینمایم و پدرانه از شما میخواهم در راه نجات جان بیماران همچون گذشته همبستگی و وفاق خود را در انجام وظائف محوله بیش از پیش حفظ نمائید.
امید است پیوسته در کنار سایر خانواده حوزه سلامت در مسیر تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و پیروز باشید.
دکتر عباسعلی کریمی
رئیس دانشگاه
نظر دهید